Haberler
Güncelleme:

Türkiye'yi kırmızı listeden çıkaran İngiltere'nin kriterleri akıllara aynı soruyu getirdi: AB'de uygulanan BioNTech aşısı farklı mı?

İngiltere, Türkiye'yi seyahat sonrası zorunlu otel karantinası gerektiren kırmızı listeden çıkardı. Yaşanan gelişme sonrası Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği'nin açıkladığı 5 maddelik kriter kafa karıştırdı. Kriterler arasındaki 4. ve 5. madde akıllara "Türkiye'de yaptırılan BioNTech aşısı, AB ülkelerindekinden farklı mı?" sorusunu getirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Prens Kâmil :

Aşı farkı değil yaa.. Anlayın artık. İngiltere AB ve ABD dışında evrakta sahtecilik kol geziyor diye. Adamlar nasıl guvensin. Geçen hafta bir hemşiremiz onlarca hastaya mış gibi yapıp, aşı kartı verdi.

37
10
yanıtYanıtla
ali coşkun:

Bu ne demek oluyor, ya yapılan aşılara inanmiyor bu arakadaßlar sağlık Bakanlığı'nın verilerine bu vatandaşımız aşısını olmuştur aha bakın resmende bellidir demesine guvenmiyolR ya da bize gelen aşılar farklı. Sayın sağlık bakanımız ve sayın bilim heyetimiz herhalde şok olmuşlardır. Bakalım ne diyecekler. Heleki gerçekten aşılar farklı ise millete aşı yı dayatan o prof unvanlı doktorlar ne yapacak şimdi, Efenim bu Avrupa bize guvenmiyo ama biz onlara inandık güvendik biz nebilelim mi.

22
4
yanıtYanıtla
Ramazan Koksal:

Zina yapacaksa evlensin. Kardeşim zina yerine siz alışmışsiniz evlenmeden yatmayı sanırım büyük yaşta evlenincede daldan dala konacaksiniz böyle insan yüzünden zihniyet bozuldu böyle bı dünya yok

12
10
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Onlar çöp torbasi giydikleri günleri unutmasinlar dünya sömürgenligiyle zalim ve seytanligiyla zengin olan kafir!!!

14
3
yanıtYanıtla
Boray Borton:

Unutmadıkları için böyleler zaten...

yanıt0
yanıt0
Omurilik Sarmsağı :

Daha neler çıkacak bakalım. Bekleyip göreceğiz.

11
1
yanıtYanıtla
corç:

biyontek bizi öldürüyormuymuş yani düşman işimiymiş bunu mu anlamalıyız burdan kafam karıştı? Olmayalım mı artık?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title