Haberler

Türkiye evinde kalesini gole kapattı!

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda sahasında oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapattı.

İzlanda mücadelesinden golsüz beraberlikle ayrılan ay-yıldızlı ekip, grupta Moldova'yı 4-0, Fransa'yı 2-0, Andorra ve Arnavutluk'u da 1-0'lık sonuçlarla yendi. Türkiye, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile 13 puan topladı.

İZLANDA KARŞISINDAKİ ŞANSSIZLIK SON BULDU

Rakibiyle oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybeden ay-yıldızlı ekip, Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşmadan beraberlikle ayrılarak hem Avrupa Şampiyonası biletini aldı hem de rakibi karşısındaki kötü serisini sonlandırmış oldu. Milliler, 12'si resmi biri özel olmak üzere İzlanda ile yaptığı 13 maçta 3. beraberliğini aldı. Rakibine 8 kez yenilen Türkiye, 2 maçta da sahadan galibiyetle ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İzlanda Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

Black sword:

Vatanı korur gibi koruduk, Çanakkale geçilmez vss nasıl konuşmalar,başlıklar bunlar, şehitlerimizin ruhunu incitmeyin!!! futbol cahil ve aptal insanları uyutmak içindir!!!

33
5
yanıtYanıtla
İLBER OLTAYLI:

Cahil Cahil Konuşmayın !!!:) :) :)

yanıt2
yanıt5
fıtıfıtı:

bu haberin altına yazmış olduğun yorumla nasıl bir karaktere sahipsin anladık. Teşekkürler.

yanıt1
yanıt6
spor:

Dün akşam bir futbol maçı oynandı, savaş yapılmadı artık şu sloganlarınızdan vazgeçin. Cumhurbaşkanı dahi bundan rahatsız olup stadlarında ''arena'' kelimesi geçen isimlerin kaldırılmasını istemişti. Futbol bir spordur, bir gösteridir.

13
2
yanıtYanıtla
fizikçi:

Turu geçtiğimize üzülen aymazlar var bi bitmediniz beee adamlarda milli duygular eksik ya sanki çok önemsizmiş gibi klavyede ötenler var çatlayın ulan tabiki bu futboldan öte bi durum NE MUTLU TÜRK''ÜM DİYENE

2
11
yanıtYanıtla
BERABERLİĞE ÇILGINLAR GİBİ SEVİNENLER:

İzlanda bizden 4 puan aldı buna seviniyoruz resmen. Adamlar fırça uzatarak bizle dalga geçti. Bunun intikamını sahada almalıydık ama alamadık. Bir de beraberliğe seviniyoruz. EURO 2020 ye gittiğimiz için kimse bir şey demedi. . Düştüğümüz duruma bak. Turnuvaya gidiyoruz diye çılgınlar gibi seviniyorlar. Bunu kimseye belli etmeseydiniz bari rezil olmasaydık. Merih olmasaydı şu anda tam tersi yorumlar yapılırdı.

3
0
yanıtYanıtla
t:

Sonunda Allahım. Bizimde artık mükemmel bir savunmamız var. Merih-Çağlar Maşallah kardeşlerime. Vatan savunması yapıyorlar. Hepsi mükemmel oynadı. İşte istediğimiz bu. Canla, başla, milli duygularla sonuna kadar mücadele ettiler. Bizim duygularımızı sahaya yansıttılar. Para için değil vatan için oynadılar.

2
0
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

GENÇLİK AŞISI TUTTU.

0
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

senol günes farki dir bu. kurtulduk sahte imparator lardan insalla

1
0
yanıtYanıtla
osman:

türkiye acik futbol oynasaydi izlanda 3 cekerdi ama senol günes kafayi calistirdi bu sefer oynadigimiz futbol biseye benzemedi ama AVRUPA BILEDINI ALDIK az lafla yazayim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title