Haberler
Güncelleme:

Türkiye, deplasmanda Macaristan'a 2-0 yenilerek bir alt lige düştü

Milliler, Macaristan'da kabusu yaşadı! UEFA Uluslar Ligi son maçında Macaristan'a 2-0 kaybeden Türkiye, Sırbistan'ın Rusya'yı mağlup etmesiyle C Ligi'ne düştü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (85)

Konya:

Şenol Güneş hoca hemen ıstıfa etmelidir

24
2
yanıtYanıtla
astalavista:

Havası bu kadar işte Şenol Hocanın. Senin berabere kalmakla hava attığın Almanyaya İspanya 6, zar-zor yendiğin Rusyaya Sırbistan 5 çekti! Macaristana da 2 maçta da yenilerek alt kümeye düş. YAZIKLAR OLSUN. Derhal İSTİFA . .

17
3
yanıtYanıtla
KRAL:

KENDİ TAKIMINDA BİLE KADROYA GİRMEYEN NAZIM''I ŞENOL GİTMİŞ İLK 11 E ALMIŞ. YUSUF YAZICI HAFTA SONUNDA FRANSADA EN İYİ OYUNCU SEÇİLMİŞ KLUBEDE BEKLİYOR. . CENK DENEN FORVET KENDİ BENCİLİĞİYLE MÜCADELE EDİYOR. . ŞENOL ÇOK BİLMİŞ GİBİ BOŞA TAKTİK VERİYOR. . ŞENOL GÜNEŞ BAŞARILI OLDUĞU YILLARA BAKIN GALATASARAYIN EN İYİ OLDUĞU YILLARDA İLK 11 İNDE BULUNAN 6-7 OYUNCUSUYLA MİLLİ TAKIM BAŞARILI OLMUŞ VE KAYMANIĞI YEMİŞTİR. ÖRNEK 2002 DÜNYA KUPASI. ÖNCESİ GS NİN 2000 UEFA ŞAMPİYONU GİBİ. . ŞENOL BOŞ BİRİ.

18
2
yanıtYanıtla
Bozbulanik:

Şenol boş teneke

yanıt12
yanıt1
fenerlibahçeli34:

Haklısın, daima çok iyi bir kadro mirasına konar, ama onu da değerlendiremez, böyle saçmalar.

yanıt11
yanıt0
taklacı:

Tipik bir Ş. Güneş klasiği. Her zaman elinde son derece değerli yetenekli kadroları bulacak kadar şanslıdır ama ne yapar eder o kadroyu tutar dizginler, kendinin bile anlamadığı saçma sapan bir futbol oynatır. Sonra da anlaşılmaz bir şeyler geveler. Vizyonu bu kadardır. Sonuç bir rezalettir!!!

16
1
yanıtYanıtla
Alliii:

Şenol güneş faciası bu adamdan teknik direktör olmazzzz

15
2
yanıtYanıtla
Yusuf:

Fatih Terim den oldu sanki

yanıt0
yanıt2
bu ne lan:

ne bekliyordunuzki. bunun böyle olacaği rusya maçindan belliydi. erman bile söyledi. rusya 10 kişi bizden daha iyi oynadi. biz böyle gidersek 2000 li yllari mumla arariz, mumla.

14
1
yanıtYanıtla
55s:

Yürüyen futbolcuyla koşan futbolcu arasında ki fark. Ruhsuzlar, çok yazık.

14
1
yanıtYanıtla
Babacan:

Milli Takımız lig düştü. Yaşasın artık San Marino.Faroe Adaları.Cebelitarık gibi takımarla oynar yeneriz.Yazıklar olsun 83 milyonluk ülkeyiz. Bizi düşürdünüz duruma bakın...

12
1
yanıtYanıtla
BU İŞ BÖYLE GİTMEZ:

Milli takım artık yaşını başını almış, dön-dolaş aynı futbolu oynatmaya çalışan vereceği bir şey kalmamış teknik adamlarla yürütülemez. Bu kişilerin usulünce emekli olmayı akıl etmesi lazım.

12
1
yanıtYanıtla
kim:

madem ki yeni bir jenerasyon oluşturdunuz canerden mahmuttan hakandan ne bekliyorsunuz adamlar yoluna yürüyemiyor

13
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Mahmut neden Mahmut? Şenol Güneş ben Mahmudu anlamıyorum anlatır mısın neden?

13
0
yanıtYanıtla
sur21:

herkes iyiydide bi mahmutmu kötuydu bos yorumcu

yanıt1
yanıt3
Canmen:

Macarlara iki defa yeniliyorsan. . . o zaman küme düsme az bile. . . tebrikler bi senede iki sefer küme düstük. . .

12
0
yanıtYanıtla
kartal:

bunlardan ne bekiyorduki biz kupama alacaklardi sanki bize bunlara parayi ver bar pavyon gezsinler umrundami milli takim

12
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Ne dedigin pek anlasilmasa da seni de bos gecmeden beğendim dostum

yanıt0
yanıt0
byr:

ne zamanki milli takım kadrosunda fb li oyuncu çoğaldı o zaman milli takım hep geriye gidiyor. bunu anlamayan ahmaklar fb lileri alamaya devam ediyor.

7
5
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Bir de ben saçmalayayım dedin sanırım.

yanıt6
yanıt2
Okan:

Türkiyede spor demek rant demektir alt liglerde ne top oynuyan futbolcular var adamların torpili tanıdığı olmadığı İcin üst lig cıkamıyorlar

11
1
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

Amma sallamışsın. Alt liglerde Milli Takım düzeyinde futbolcu olsa bizimkiler görmese bile Almanlar gelir alır. Örnek Çağlar SÖYÜNCÜ-zEKİ çelik-Merih DEMİRAL.

yanıt0
yanıt3
RVR:

Bu yönetim ve ruh ile fazlasını mı bekliyordunuz

10
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Milli rezalet baş rolde teknik traktör Şenol

10
1
yanıtYanıtla
taklacı:

Şenol Güneşin elindeki takımı etkili kullandığı ne zaman görülmüştür ki? Daima şansına iyi takımlar devralır (2002 Mİlli takım, Beşiktaş) ama güzelim takımları içinden çıkılmaz hale getirir.

10
1
yanıtYanıtla
PİLLİ TAKIM:

SİZİ İZLERKEN GEÇİRDİĞİM ZAMANA ACIYORUM.

10
1
yanıtYanıtla
isa atabay:

nihat ozdemirin tff baskani oldugu yerde, normaldir

8
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hepiniz defolun su milli takımdan ,Caner ,Merih,ve bir kaç kişi hariç.Senolcum sende git mahalle takımı çalıştır.Artik utanıyorum yahu bu oyuncuların neden motivasyonu ve kondisyon u yok.cogu kız gibi oynuyor.Aman bana birşey olmasın kendi takımında oynayamam diye.Kardesim gönülsüzleri oynatma.Futbol mafyasına son! Hep yapışmışsiniz koltuklara aynı siyasette olduğu gibi.

8
3
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Bunlar futbolcu degil , coban bile olamazlar REZILLER.

10
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Sorun oyuncularda degil,senol.hocada. degisiklikler.cok.gev yapildi. Mahmut,cenk,hakan çalhanoglu ( ozellikle hakan asiri derecede top kaptirdir,yanlis pas verdi) bu 3 oyuncunun degisiklikleri 60-65 de olmaliydi..

yanıt1
yanıt0
angaralı0606:

Şenol Güneşin yağacağı bu kadardır. Çok şanslı bir adamdır her zaman elinde iyi bir kadro buluvermiştir. ama asla elindeki imkanları optimum kullanamamıştır. Bu sonuç ''Utanç verici'' dir. bence Finallerden önce bu işi bırakmalıdır.

9
1
yanıtYanıtla
XXXL:

TRASFER ZAMANI EN IYİ FUTBOLCU BIZIM BASIN FUTBOLCULARI ÇOK ŞİŞİRİYOR HAVAN UCAR KARADA KAÇAR AMA AVURBADA BİR ALT LİĞE DÜŞÜYORUZ ALTINIZ İZMET ZEHRİ ZİKIM OLSUN SİZİN YEDİNİZ YEMEKĞİ FAKIR BİR GÜNDE YİYEMİYOR

7
2
yanıtYanıtla
Sansar Selim:

Bir maçta 1. veya sonuncu olunacaksa sonuncu Türkiye olur.

7
1
yanıtYanıtla
sinan:

yuh size yaziklar olsun zaten rusya maci sinyaldi 10 kisiyle bile bizden iyiydi rusya utanin yuz karalari

7
1
yanıtYanıtla
Aslan:

İstikrar yok. Güven yok

6
2
yanıtYanıtla
Orkun:

Milli takimi esek kovalasin,

5
2
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Şenol Güneş her zamanki gibi elindeki imkanları değerlendirememekte ve bir çuval inciri mahvetmeye çalışmaktadır. Taktik yönünün ve oyunu yönlendirme yeteneğinin son derece yetersiz olduğunu dün tekrar gördük. Bu son derece yetenekli kadroyu bir an önce onun elinden almak lazım. Yazık olacak. 3. gruba düşmek kesinlikle utanç verici.

7
0
yanıtYanıtla
Hasann:

Rezil utanmazlar yazıklar olsun size

5
2
yanıtYanıtla
.:

rusya maçında hakemin kıyağı olmasa o maçıda yenemez ve grubu sıfır galibiyet ile tamamlardık . şenol ile anca bu kadar

6
0
yanıtYanıtla
Kara 23:

Türkiye 80 milyon macarlar 9 milyon yazıklar olsun potbolda torpili futbolçulok kalkmassa düzelmez

5
1
yanıtYanıtla
Memati:

Sadece futbolda mı?

yanıt0
yanıt0
abaza:

cin 1. 5 milyar hindistan 1 milyar eeeeeeee

yanıt3
yanıt1
Erhan:

Çin ile Hindistan Asya ülkesi ve kendi kıtalarında oynuyorlar sende ki bilgi sıfır

yanıt0
yanıt1
Radim:

Ne zaman gulecez be

6
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

Ne zaman KORONA ulkeyi Senol Gunes deMilli takimi, O zaman gulebilirsin, Bu iki vurus varken gulme sansi ZERO!

yanıt1
yanıt0
The barbarıan:

Len adanalı! Sen okuma yazma biliyor muydun len?! Vaaaayyy zero mero! Nelerde bilirmişin len sen!

yanıt0
yanıt0
fenerlihalit:

ne bicim kadroyla maca cikiyor :-(((( yazik yazik yensen birincisin böylemi kadroyla cikilir bu maca ? denizi yedek oynat ama mahmut tekdemir irfan can kahveci ilk 11 de, , , , devam devam artik C liginde her maci alirsiniz :)

5
1
yanıtYanıtla
oh olsun:

hak ettikleri yere düstüler . . dogru bize göre rakiple iste Andorra, San Marino filan bu futbollan !!

6
0
yanıtYanıtla
Baha:

Onlarada ilk maglup olan milli takim ünvani aliriz,eger daha gerceklesmediyse tabiiki

yanıt0
yanıt0
Baba:

Biz siporo sipor görmediğimiz mudetce hiç bir zaman başarı göremeyiz nokta

yanıt0
yanıt0
kartal:

bunlarin hepsini topla beskurus etmezler topla alaksi yok bunlarda yurek yok ki cokda umrundaydi milli takim bunlarin isi gucu para milli takimda bunlara para verme bakin birisi oynarmi

5
0
yanıtYanıtla
GÜNEŞ BATTI:

Alın size Şenol Güneş şi k e şi k e kullanın. Bu adam şike yapmadan kazanamaz. 2011 yılında 82 puanı nasıl topladığı ortada. 2011 şampiyonluğu için de boşuna laf etmeyin. Şenol, Güneş''i göremeden battı. 8taşı nasıl 2 kere şampiyon yaptığı belli. Tüpçünün dualarıyla şampiyon oldu. Talisca, Aboubakarlı, fabrili kadroyu 2018 de şampiyon yapamadı. Ts deyken 2011 yılında şike yaptığı halde averajla şampiyonluğu kaybetti. Dünya kupasında Brezilyanın ikramıyla gruptan çıktı. Kosta rikayı 5-2 yenmese eleniyorduk. .

4
1
yanıtYanıtla
ATMA RECEP:

16 maç üst üste kazanan takımı , karabük ün futbolcusunu kendi maçında oynatmayanı , oynadıın rakip maçında ekrana 4 işareti yapan rakip başkan sonra 4 gol yemesi , ŞİKE yapmışsam kendim için yapmadım diyen başkan klubünüz BUNLAR ı yaban , bizim gördükleimizden bazıları SARI , lacivertin ŞAMPİYONLUğa gidişinden BUNLAR YAŞANDI ne KONUŞUYORSUN

yanıt1
yanıt3
yensek grup lıderıymısız ama ne var ki sonuncu o:

yensek grup lıderıymısız ama ne var ki sonuncu olduk( neleri kaçırdıgımızı ulkeler sıralama puanlarında torbalarda altlara kayısımızı gorunce anlıycaz

4
1
yanıtYanıtla
..:

Sanki korona olmuşlar. Kossaniza hani nerde o bi ara boyle asker selami fln ????

5
0
yanıtYanıtla
Barbaros:

Şenol güneş bunadı gibi geliyor Bana adam maç bitimine 2 dakika kala oyuncu degiştiriyor bu vakit kaybi iyi oyuncun varsa erkennen degisiklik yap yaziklar olsun bu oyuncular bu hocaya baska adam bulamazlar yine fatih terim gelir alistik artik

4
1
yanıtYanıtla
rafet:

Macaristan Hak etti 2-0 Milli Takımı yendi. T. Direktör Şenol GÜNEŞ dahil Futbolcular sanki bu maçı kazanmak istemiyorlar gibi bir hava vardı. Dakika 84 Şenol Hoca Kulubede oturmuş, sanki yazılı yapacak da soru hazırlar gibi kağıt kalem yazıyor çiziyor oyuna müdahale etmiyor hele bir Nazım var 95 dakika ona nasıl sabretti zaten ikinci golüde onun yüzünden ve Mert Günok un da hatası eklenince yedik. kısaca oyuncularımız beceriksizliği kalipresi Macarları yenmeye yetmedi. Geçmiş olsun. . .

4
1
yanıtYanıtla
serkan:

rezalet milyar dolarlık ruhsuzlar a milli takımın formasına layık degiller

3
2
yanıtYanıtla
D. paşalı:

Şu gruptan da çıkamadıysak söyleyecek söz kalmamıştır, lafa geldimi mangalda kül bırakmıyoruz, ama maalesef bazı gerçekleri konuşmadan bu başarısızlıklar bitmez, bir kere şu gerçek, hiç biri kendi takımında verdiği mücadeleyi Milli forma altında göstermiyor hem kendi takımında hem Milli takımda canını dişine takan tek futbolcu gördüm BÜLENT KORKMAZ, seversiniz sevmezsiniz o ayrı ama inanıyorum ki Milli forma altında verdiği o hırslı mücadeleyi herkes taktir etmiştir,

3
1
yanıtYanıtla
bir çuval incir:

Her zamanki gibi yüzüme gözüme bulaştırdım. Kusura bakmayın İmza Ş. G.

3
1
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Galatasaray da oynayan hiç bir futbolcunun oynamadığı milli takım benim milli takımım değildir. Bu kadarda ayrımcılık olmaz yahu. Taylan, Emre Kılınç, Emre Akbaba, Ömer Bayram, Oğulcan milli takımda banko oynayabilecek kapasiteler ama neyin kafası bu yahu. Takımın yarısı Fenerbahçeli.

1
3
yanıtYanıtla
Kenan:

Türk futbolcumu var Fransız takımında boş yapma gevşek

yanıt2
yanıt0
Viyana:

Senol hoca moca dedik bagrimiza bastik . Adam bizi öpüyor .. sangare ne la allahini seven biri yokmu anlatsin bana.. yusuf yazici diye biri varmis aha nah buraya yaziyorum kontrati bitsin trabzona yalvaracak

3
1
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Fener düşmanı Şenola iyi oldu az bile. Bu adam yüzünden tek milli takım Fener. Şimdi bu gider terim gelir.

2
2
yanıtYanıtla
....:

Çöp nazım ile bitik ozanı oynattı diye fener düşmanı değil mi. Caner de malum orta açmaktan başka vasfı olmayan topçu.

yanıt2
yanıt1
Abcdef:

Değişikliklerde çok geç kalındı bu maçı kazanmalıydık. 70.dakikada oyuncu değişikliği yapıyorsun geç kalındı. Yazık oldu Bu maçı haketmedik

4
0
yanıtYanıtla
Antreman:

Bizim Türkler atletizmi antreman yapmayı bilmiyor Cengiz’den başka hızlı adam yok koşan adam yok hiçbiri koşamıyor hepsi hantal patates çuvalı gibiler

3
0
yanıtYanıtla
Daso:

Rusya macinda aslinda kaybederlerdi. O maci hakemin sayesinde aldilar, yoksa kazanamazlardi. Maalesef Macaristan macinda hediye yoktu.

3
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title