Haberler

Türkiye'de bir ilk! Kayserispor'a kadın Başkan: Berna Gözbası

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstikbal Mobilya Kayserispor'un yeni başkanının Berna Gözbaşı olacağını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstikbal Mobilya Kayserispor'un yeni başkanını resmen açıkladı.

Süper Lig'in son sırasında bulunan İstikbal Mobilya Kayserispor'un 30 Kasım 2019 Cumartesi günü gerçekleştireceği Olağanüstü Genel Kurul toplantısında kimin başkan olacağı tartışılırken mevcut yönetici Berna Gözbaşı'nın başkan olması bekleniyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sarı kırmızılı kulübün yeni başkanını açıkladı.

İLK KADIN BAŞKAN OLACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor tarihinin ilk kadın başkanı seçilecek olan Berna Gözbaşı ile ilgili görüşünü belirtti. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Berna hanımın etrafında bir oluşum gerçekleştirilecek. Hem ekonomik olarak hem de prestij açısından kulübümüzün yükünü taşıyabilecek bir yönetim kurulu oluşacak" dedi.

Başkan Büyükkılıç "Kulüp yönetmek zor, ağır yük. Umarım yeni dönemde Kayserispor'u daha da başarılı, göğsümüzü kabartan bir tabloda görürüz" cümlesi kurdu.

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

adım yaprak:

yalaka kayserililer iğreniyorum sizden

4
6
yanıtYanıtla
alaattin:

neden yalaka yalaka sensin sen nerelisin

yanıt4
yanıt1
seda:

iğrendiğin yerlerini gör kendinden geçersin :D

yanıt2
yanıt1
6.FİLO:

Böyle karım olsa eve gitmem dışarda yatar şaraba başlarım. derdimi sorana karımın fotoğrafını gösteririm.

2
4
yanıtYanıtla
GÖRÜNÜRDE ÖYLE:

SIKINTI YOK ZATEN ERKEK GİBİ MAŞALLAH

4
2
yanıtYanıtla
teres trump):

kahkaha attım sen çok yaşa

yanıt0
yanıt1
Burak:

Heryerde kadınları önplana çıkarma projesi var. İyide fırsat eşitliği iki cinsiyetin eşit olması değilmiydi neden devamlı kadınlara teşvik var. Teşvikler eşit verilsin akıllar yarışsın . Bilgi yarışsın . Tecrübe yarışsın .

3
2
yanıtYanıtla
messu:

kadın olduğundan kendisinin haberi var mı?

2
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

erkeklere kıranmı girmiş la yazık size kayserililer.

0
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Erkeklerden bir hayır görmedik zaten, Berna hanım hayırlı olur inşallah. . . Hayırlı uğurlu olsun. . . Allah utandırmasın. . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title