Haberler

Tümer Metin: Lens'le oynayana, psikolojik tedavi lazım

Güncelleme:

Beşiktaş kendi sahasında Trabzonspor'la uzatma dakikalarında yediği golle 2-2 berabere kaldı. Eski Beşiktaşlı futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, siyah-beyazlı takımdan Jeremain Lens ve Loris Karius'un performanslarına tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendiren Tümer Metin, Jeremain Lens ve Loris Karius'u hedef aldı.

"PSİKOLOJİK TEDAVİ LAZIM"

Tümer Metin, TRT Spor'da yaptığı yorumlarda, "Beşiktaş takımı, 23 haftadır kalecisiz oynuyor. Çok net. Lens'le oynayana Allah, vallahi sabırlar versin yani. Allah yardımcısı olsun takım arkadaşının. Lens'le takım arkadaşı olana psikolojik tedavi lazım. Adamın ne yapacağından hiçbir şey anlayamıyorum. Ne zaman verecek, ne zaman alacak, ne zaman şut atacak hiçbir şey anlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Loris Karius Tümer Metin Trabzonspor Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (8)

Mehmet Saral:

Lan sen Beşiktaş hakkında yorum yapacak en son adamsın

9
6
yanıtYanıtla
Mehmet Saral:

Lan sen Beşiktaş hakkında yorum yapacak en son adamsın

5
7
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ASLA . . . . BİR YORUMCUYA BENZEMEYEN BİR TAVIR BETİMLEME ANLATMA İÇİNDEKİ AYRI DIŞINDAKİ AYRI BİR FANATİK . ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞ SERGEN İ HASEDE

6
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YORUM CU DEDİĞİN TARAFSIZ OLUR . OLURSADA İŞDE BÖYLE OLUR SANA NE BE ADAM SANA NE . . . YORUMCUYMUŞ . . .

4
4
yanıtYanıtla
ASİİ:

En son yorum yapacak kişi bile değilsin satılık asalak. . .

3
5
yanıtYanıtla
awentador:

Beşiktaş''ın Şampiyonluk iddiasının kalmadığın söyleyenlere katılmıyorum renkli medya algı operasyonu yapıyor buna bizi alıştırmaya razı oldurmaya çalışıyor Beşiktaş''ın şampiyonluk şansı onlara göre bitmiş olabilir fakat dünkü Beşiktaş performansından bütün renkli medya çok korkmuştur psikolojik baskı yapıyorlar sizin şampiyonluk şansınız yok diye .

1
1
yanıtYanıtla
Mustafa diye biri:

burdan, yorumcu olmaz, tarafsız olmalı, sen yorum yapacak son adamsın diyenlere sesleniyorum. Tümer metin beşiktaş takımına katkıda bulunmuş değerli bir oyuncudur. Tabiki tuttuğu takımı destekleyecek , olumsuz gördüklerini paylaşacak. Adam haksız değil . Karius u beğenen kaç beşiktaşlı var burda ?Beğenen varsa beşiktasın menfaatlarini düşündüğü söylenemez. Adam çöp. BJK o kadar atak yaptı atamadı, trabzon 3 SEFER geldi 2 gol attı. Tümer metin haklıdır. Kim ne derse desin.

1
0
yanıtYanıtla
coyote:

futbol yorumcularına IQ testi sınırlaması getirilsin.akraba evliliğinden olan çocuklar yorum yapmasın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title