Haberler

    Emre Kılınç Süper Lig devine 'evet' dedi

    Güncelleme:

    Transferde üç büyüklerin gözdesi haline gelen Emre Kılınç kararını verdi. Emre Kılınç Galatasaray'la prensip anlaşmasına varırken, transferin tarihini Sivasspor'un tavrı belirleyecek.

    Yerli oyuncu kadrosunu zenginleştirmek isteyen Galatasaray, Demir Grup Sivasspor'dan Emre Kılınç'la prensip anlaşmasına vardı.

    Sezon sonunda Sivasspor ile kontratı bitecek olan, Beşiktaş'ın da kadrosuna katmak istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu tercihini Galatasaray'dan yana kullanarak sarı kırmızılı yöneticilerle el sıkıştı.

    TRANSFERİN TARİHİNİ SİVASSPOR BELİRLEYECEK

    Galatasaray'ın Emre Kılınç'a ne zaman kavuşacağını ise Sivasspor'un tavrı netleştirecek. Sarı kırmızılılar, her konuda anlaştığı başarılı oyuncuyu ocak ayında formayı giydirmek için kırmızı beyazlı kulübe bonservis bedeli için bir rakam önerecek.

    Söz konusu rakamın 2 milyon Euro olduğu öğrenilirken, Sivasspor bu rakamı kabul ederse Emre, sözleşmesinin biteceği mayıs ayından önce sarı kırmızılı formayı giyecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Kılınç Galatasaray Sivasspor Ali Naci Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (26)

    GALATASARAYLI:

    BU TÜR HABERLERLE SİVASI ZİRVE YARIŞINDAN DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR. . . . ADAMLARI RAHAT BRAKIN. . . BİR GALATASARAYLI OLARAK BU SENE SİVASIN ŞAMPİYON OLMASINI İSTERİM. . .

    71
    8
    yanıtYanıtla
    babaaaa:

    bir futbolcunun daha kariyeri bitti

    54
    13
    yanıtYanıtla
    UNI BJK:

    Beter ol G. Saray. Umarim fifa dan ceza gelir. Bu sene ipiniz cekilcek

    26
    27
    yanıtYanıtla
    ..:

    Kardeş kendi takımında karıştırdın galiba ne cezası?Başkanınız açıkladıya ceza gelicek bize diye!!

    yanıt14
    yanıt3
    Boş herif!:

    boş

    yanıt4
    yanıt1
    FENEV AĞLAMA:

    FENEVİ NASIL AĞLATTILAR AMA . . HAHAHAHA

    11
    11
    yanıtYanıtla
    MEMET33:

    yaaaalaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    16
    5
    yanıtYanıtla
    qwedad:

    sezon sonu sözleşmesi bitiyor 2 milyonu vermez gs bekler ve bedavaya alır

    10
    7
    yanıtYanıtla
    cevo:

    bu futbolcularda hic akil yok, üc bes kurus icin büyük takimlara gidip kayboluyorlar, deniz türüc , emre akbaba , vagner love sivasta basarilisin mutlusun ne isin gs da aldigin para yetmiyomu

    14
    2
    yanıtYanıtla
    1:

    kardeş vagner love ı bi araştır sen

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title