Haberler

Trabzonspor, Zeki Yavru'nun Sözleşmesini Feshetti

Güncelleme:

Trabzonspor'da bu sezon hayal kırıklığı yaratan ve kadroda yer bulmakta zorlanan Zeki Yavru'yla yollar ayrıldı.

Trabzonspor'da Zeki Yavru'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Şirketimiz ile profesyonel futbolcu Zeki Yavru arasındaki 20.08.2018 başlangıç 31.05.2019 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Sezon başı bedelsiz olarak Gençlerbirliği'nden gelen 27 yaşındaki oyuncu bu sezon üç Türkiye Kupası, bir de Süper Lig maçında görev almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Zeki Yavru Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

spor sever istanbullu:

Galatasaray. Beşiktaş . Fener . Trabzon Neler oluyor anlayana aşk olsun olmayan paralarla aldılar kelepir topcuları şimdi kadro dışı fesetme kampa almama af etme gibi birçok şeyler hepiniz batınız sizi yöneten başkanla nede hocalar nerde bir bakın uyanın artık yolun sonu hiç iyi değil

4
2
yanıtYanıtla
Ayşe Teyze:

cok iyi topcu beşiktaşımız harakete geçmeli acilen

3
0
yanıtYanıtla
bjk lı:

katılıyorum beşiktaş kacırmamalı

yanıt2
yanıt0
BEŞİKTAŞLI:

Asgari ücret yükseliyor fakat paramızın değeri ve alım gücü azalıyor. Asgari ücret 3000 Lira da olsa pahalılık insanların aldığı parayı anında eritiyor. Özellikle kirada oturan insanlar çok zor durumda. Devlet gecekonduya izin vermiyor ama kira ücretlerinin fahiş fiyatta olmasına sesini çıkarmıyor. 2500 Lira geliri olan bir aile 1000 Lira (O da o fiyata bulabilirse) kira ödüyor. 1500 Lira ile ne yapıyor bu aile devletin umurunda mı acaba? Hiç sanmıyorum.

1
0
yanıtYanıtla
lazkopat:

oh bu ıyı oldu artık besıktasla fener kumeye burak sagolsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title