Haberler

Trabzonspor'u ikinci yarı öncesi Hüseyin Çimşir çalıştıracak!

Güncelleme:

İkinci yarı hazırlıklarına 4 Ocak'ta başlayacak olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına kimin geçeceği merak konusu olmuştu. TRT Spor'un haberine göre Trabzonspor, ikinci yarı öncesi çalışmalarına Hüseyin Çimşir ile başlama kararı aldı. Karaman'ın yardımcılığını yapan Hüseyin Çimşir, Antalya kampında takımın başında olacak.

Trabzonspor'u ikinci yarı öncesi Hüseyin Çimşir çalıştıracak!

AĞAOĞLU HÜSEYİN ÇİMŞİR'İ ÖNE ÇIKARMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, "Şu ana kadar hiç kimseyle de görüşmedik. Şu an itibariyle mevcut teknik ekiple devam ediyoruz. Hüseyin Çimşir 1,5 yıldır Ünal Hocanın ekibindeydi. Sezon ortasında Trabzonspor'un yükünü taşıyacak hocayı bulmak o kadar kolay bir şey değil ama ihtimal dışı da değil. Yapı sağlam. Tuğla eksilebilir ama bir şey olmaz" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor TRT Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500

Yorumlar (45)

Türkmen beyi.:

Gaz kafalı hamsiler siz ilk beşe bile giremezsiniz bu sözlerimi unutmayın.

20
16
yanıtYanıtla
trabzonguldak:

o hamsinin kafası biryerine kaçar rahatsız olursun

yanıt6
yanıt4
aga61:

adam gibi konuş soytarii

yanıt6
yanıt1
duran tekerlek:

şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık ettiniz. ünal hocanın hakkı yenildi.

16
1
yanıtYanıtla
Oktay:

Sayın trabzon sporlu arkadaşlar, bende bir trabzonsporlu olarak, başkanın ünal karaman kararını destekliyorum, unuttunuzmu ünal hocanın fener galatasaray ve bir çok macta korkaklıgından dolayı son dakikalarda yedigimiz golleri ve puan kayiplarini, şuna inanin bu kadro ile biraz cesaretli bir hoca ile harikalar yaratırız, siz gönlünüzü ferah tutun başkan işini biliyor.

7
7
yanıtYanıtla
???:

olm sen başka bir ligi mi izliyorsun acaba aw

yanıt5
yanıt0
tonyalı:

ulan adamın en başarılı olduğu maclar derbi macları. yiğidi öldür hakkını ver ne bicim insanlarsınız

yanıt0
yanıt0
Haçan adım Lazım Değil:

Bizim başkan gerçekten hamsi kafa imiş. Bu başkanda Trabzonun şampiyonluğunu istemiyor.

10
3
yanıtYanıtla
AL ADAM:

Hüseyin sistemi bozmadan devam ettirecek kişilerden biri, Ünal hocadan daha başarlı olur bence

yanıt3
yanıt0
HAÇANLAKAÇANNNNNN:

sana bundan sonra hamsi çay fındık yasak yersen boğazında kalsın. . . . . .

yanıt2
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title