Haberler

Trabzonspor, Nemanja Andusic'i transfer etti!

Güncelleme:

Trabzonspor, Bosna Hersek'in Mladost Doboj Kakaj takımında oynayan Nemanja Andusic'i 50 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti.

Trabzonspor, 50 bin euroya transfer ettiği Nemanja Andusic ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Mladost Doboj Kakanj takımından transfer ettiğimiz Nemanja Andušic ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, "Kulübümüzün felsefesi ve yapılanması doğrultusunda genç oyunculara büyük önem veriyoruz. Nemanja Andusic de bu oyunculardan bir tanesi. Umarım diğer genç oyuncularımızla birlikte en iyi şekilde mücadele edip Trabzonspor'umuzun başarısı için çalışacaktır" dedi.

Trabzonspor, Nemanja Andjusic'i transfer etti!

"BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİM"

Nemanja Andusic de, "Büyük bir kulübe ve büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor'un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu da biliyorum. Onları mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu.

Trabzonspor, Nemanja Andjusic'i transfer etti!Andusic bu yıl 115 bin euro kazanacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

500

Yorumlar (6)

nnbb:

sivasa gönderdiği hamsi parasıylamı aldı?

1
1
yanıtYanıtla
Mavro:

kemal sunal ın üç kağıtçı film''indeki sahne aklıma geldi anlayan anlamıstır :))

yanıt1
yanıt0
61 KERE 61:

BIRAZ ABARTTI SANKI BUNLARIN HEPSINI OYNATABILCEK MI EN AZ 15 MAÇA CIKACAK MI MERAK EDIYORUM BIRDE TAKIMINDA DA OYNAMAYAN FUTBOLCU ALIYOR SU WERDERDEN ALDIGI OYUNCU MESELA BAKALIM INSALLAH GECEN YIL GIBI OLUR PARA KAZANIR BAKALIM :d

0
1
yanıtYanıtla
zxcv:

Geçen sene dar kadroyla çok sıkıntı çekti Ünal Hoca. Bu transferler hem ucuz hemde gerekli. Abartma falan yok

yanıt7
yanıt0
Furkan:

bir galatasaraylı olarak ZXCV dediğini anlamlı buluyorum

yanıt0
yanıt0
Selahattin Alaçatı:

Bu genç ne is

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title