Haberler

Trabzonspor Kulübü'nden açıklama: Bize operasyon yapılıyor!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin "TFF ve savcıları göreve davet ediyoruz" başlıklı açıklamasının ardından Trabzonspor da sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hakem hatalarına tepki gösterdi. Yapılan paylaşımda "Sezon başından itibaren hakemler bize karşı açık bir operasyon içerisindedir." kısmı dikkat çekti.

Fenerbahçe Kulübü'nün açıklamaları sonrası Trabzonspor da Twiter'dan çok sert bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu'nun açıklamalarına da yer verildi. Bordo-mavili ekip, ayrıca pozisyonların yer aldığı bir video da paylaştı. Kulübün bu paylaşımını binlerce bordo-mavili taraftar beğendi.

İşte o paylaşım:

Trabzonspor Kulübü'nden açıklama: Bize operasyon yapılıyor!

"TÜRK FUTBOLUNDAN ELİNİZİ ÇEKİN"

"Sezon başından itibaren hakemler bize karşı açık bir operasyon içerisindedir. Bu durum yayınladığımız görüntülerle de bariz şekilde ortaya çıkıyor. Bunu yapanlar biran önce suç ortaklarıyla birlikte Türk futbolundan ellerini çekmelidir!"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

ALGI OPERASYONU FENERE İŞLEMEZ:

Bunlar başladı algı operasyonlarına. Fener zirveye yaklaşınca hep aynı senaryolar oynanıyor. Ts puan kaybedince numara çekiyorlar. Gs nin geçen sene uyguladığı algı operasyonu oyununu oynuyorlar. Onlar kazanç sağlandı belki biz de sağlarız diyerek. Bunlara yağmurlu havada bile kupa yok. Daha şampiyon olamazsınız boşuna uğraşmayın. Gs ye niye sesiniz çıkmadı onlar hakemlerle şampiyon olurken. Bunlar malum örgüte destek veren zihniyetle aynı oldukları için el ele kol kola gezip aynı telden çalıyorlar !!!!

5
22
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

kupamizi istioruz diyen cikmadimi daha -))) yenilince hemen hakem hatalari hakemlere yüklenen kendi takiminiza birsey demeyin

8
14
yanıtYanıtla
Komedi:

Boş beleş bir insansın. Sırf zararsın bu dünyaya. fenevbahce hakem hatalarından yenildiğinde efendilikle karşılıyorsunuz sanki de gelmiş buraya akıl veriyosun.

yanıt2
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Elbet hesabı sorulur bu kansızlıkların,sorulmazsada "adaletin olmadığı yerde anarşi başlar"sonra kimse kaşarlık yapıp" TRABZON a asker çıkarılsın"can güvenliği sıfır diye zırlamasın

12
6
yanıtYanıtla
:

RUM TAKIMI

yanıt5
yanıt6
YETER:

BU RUMLARDA HER YENILGI SONRASI HAKKIMIZ YENILIYOR 3 PENALTIMIZ VERILMEDI HEP CART CURT YETER YA

4
13
yanıtYanıtla
kılıç:

kimin rum olduğu belli kurulduğunuz yere bir bakın fenerrum patrikhanesinin yanı. boşuna şike bahçe demiyorlar

yanıt5
yanıt2
FEHMİ:

kayseri GS maçında cimbom kayırıldı bunu bariz gördük

13
4
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

ULAN ÖLÜMÜZ BİLE SİZİ KORKUTMAYA YETİYOR

9
8
yanıtYanıtla
HAKİM:

AYNEN TIRABİZONLA OYNUYORLAR HAMSİNİN KİLOSU 30 TL OLDU HEP DIŞ GÜÇLER TIRABİZONLA OYNUYOR TOP GİBİ..

6
11
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title