Haberler

Trabzonspor'da Olcay Şahan'a Af Çıktı

Güncelleme:

Trabzonspor, ikinci yarının başında kadro dışı bırakılan Olcay Şahan'ı affetti.

Trabzonspor'da ikinci yarının başlamasıyla birlikte kadro dışı bırakılan ve bordo-mavililerde 7 maçtır oynamayan Olcay Şahan affedildi. Olcay Şahan, ücretinde indirim yapıp, sezon sonu istenmemesi halinde bonservis ücretsiz alacaklarında fedakarlık yapmayı kabul etmişti.

Trabzonspor yönetimi de Olcay'ın bu tavrına olumlu yaklaşarak oyuncuyu affetti. Olcay Şahan'ın bundan sonra takımla birlikte çalışması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Olcay Şahan Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

xxx:

ne futbolcusu şarlatan bu

5
10
yanıtYanıtla
benim o:

aynaya mi bakiyorsunuz ne yapiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
mustafa:

bi cacık olmaz bundan, karakter sıkıntısı var.

2
9
yanıtYanıtla
antalya:

gençlere yönelin artık hey klüpler. böyle takozları atın artık çöplere

2
7
yanıtYanıtla
KRALEX:

BEŞ PARA ETMEZZZ

2
4
yanıtYanıtla
benim o:

aynaya mi bakiyorsunuz ne yapiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
kilcikli-hamsi:

simarmayacaksin adam olacaksin

0
4
yanıtYanıtla
usta, malzemeyi değerlendirendir.:

Ahşap malzeme, ustanın eline geçince nadide mobilya, oduncunun elinde odun olur, Oduncuya da ulaşamaz sa çöp olur. . Özyzıcı ve Sümer devri de mazide kaldı. .

3
0
yanıtYanıtla
genc fenerlı:

besıktas trabzon alavere dalavere ıle cekırdek parası fıyatına transfer sıkesı yaptılar boyle ellerınde patladı

0
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Kişi karşısındakinide kendi gibi sanır alavere dalavere işinde sizin elinize kimse su dökemez!!!

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title