Haberler

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 2010-2011 sezonu şampiyonluğu yorumu Fenerbahçelileri kızdırdı!

Güncelleme:

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonuyla alakalı, "Şike, Delil, Örgüt Yok 'Kumpas' Var" açıklamasına Twitter'dan, "2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyonu Trabzonspordur NOKTA." yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Kulübü, Ergenekon Davası gerekçeli kararı sonrasında resmi internet sitesinden, "BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİ; Şike, Delil, Örgüt Yok 'Kumpas' Var !" başlıklı bir yazı paylaşmıştı.

"TERTEMİZ ŞAMPİYON TRABZONSPOR"

Fenerbahçe'nin bu açıklaması sonrası Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu. Zorluoğlu paylaşımında, "2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyonu Trabzonspordur NOKTA." ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 2010-2011 sezonu şampiyonluğu yorumu Fenerbahçelileri kızdırdı!

Zorluoğlu'nun bu paylaşımına Fenerbahçeliler tepki gösterirken, Trabzonsporlular ise destek verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı'nın 2010-2011 sezonu şampiyonluğu yorumu Fenerbahçelileri kızdırdı!

TRABZONSPORLULAR GEÇEN SENE ELEŞTİRMİŞTİ

Zorluoğlu, 20 Mayıs 2018 tarihindeki Fenerbahçe-Real Madrid maçını sarı-lacivertli taraftarlar ile birlikte takip etmiş ve Trabzonsporlu taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Zorluoğlu Fenerbahçe Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (116)

Adınızı Yazın:

CAHİL HERİF NOKTA YAZIP NOKTA KOYMUŞ.

36
18
yanıtYanıtla
alex:

ha ha ha

yanıt8
yanıt2
Acaipsin:

Cümle bitince genelde nokta iişareti konarak bitirilir (Dikkatini çekerim nokta yazısı değil işareti), akıllı arkadaşım. Yoksa sen cümleni bitirirken nokta işareti yerine nokta mı yazıyorsun? :))

yanıt6
yanıt4
kuzey-ırak:

tespit olarak konu kapanmıştır manasında NOKTA yazmış cümle sona erince . koymuş. çok bildiğini sanan sensin cahil

yanıt15
yanıt15
Misafir:

Akıllı herif nokta kelimesini anlamlandırmak için kullanmış

yanıt3
yanıt8
masum:

trabzan ağlaya ağlaya bir hal oldu

yanıt4
yanıt1
TS:

kardeşim şike yaptınız işte nereye kadar inkar edeceksiniz UEFA niye sizi Avrupadan men etti CAS , FİFA hepsi tescil etti şike ve teşvik olduğunu

7
11
yanıtYanıtla
LAFIN BİTTİĞİ YER:

SELÇUK YULANIN 11 PENALTILI SEZONU VARDI . PENALTI BAHÇE ÜNVANI ALMIŞTI FENEV. BURDA YORUM YAPAN UFAKLIKLAR BİLMEZ. 11 UYDURUK PENALTI MAÇLARIN HEPSİ DE 1-0 2-1 BİR GOL FARKLA ŞAMPİYON FENEV. AYNAYA BAKIN ÖYLE KONUŞUN

2
12
yanıtYanıtla
FB Lİ:

ZALATIN TOPU ŞABANIN ÖNÜNE ATTIĞI MAÇIDA (0-8 ANK. GÜCÜ-GS) MAÇINIDA KİMSE UNUTMAZ. :))

yanıt3
yanıt0
masum:

sen toptan anlasan anadolu takımlarının trabzana nasıl yattığını, bursasporun açıklamalarını, karabük deplasmanında trabzon 4-0 kazanırken karabük taraftarının şampiyon trabzan diye bağırdığını o sezonun gollerini seyret delikanlıysan ts nın kactane olmayan penaltı aldığını delikanlı! şenol güneşin hiç yorum yapamadığını dahası gs, bjk, dahil FENER in hepsini kendi sahasında da yendiğini hatırlardın. Emekliler lokalinde benden bi çay iç boş boş konuşma

yanıt2
yanıt0
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title