Haberler

Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ve Falette sakatlandı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de orta saha oyuncusu Tolgay Arslan ve stoper Simone Falette, Sivasspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemediler.

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Fenerbahçe- Sivasspor mücadelesinin 62. dakikasında Tolgay Arslan, aldığı darbe sonrası yerde kaldı. Sakatlık geçiren Arslan'ın yerine oyuna Garry Rodrigues dahil oldu.

Sarı-lacivertli takımda bir diğer sakatlanan oyuncu da Simone Falette oldu.

Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ve Falette sakatlandı

DURUMLARI TETKİKLER SONRASI BELLİ OLACAK

Mücadelenin 82. dakikasında sakatlanan ve belini tutan Gineli futbolcu kenara değişiklik işareti yaparken 84. dakikada yerini Tolga Ciğerci'ye bıraktı.

Tolgay'ın ve Falette'in durumları, müsabaka sonrasında yapılacak tetkitler sonucunda belli olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Garry Rodrigues Sivasspor Haberler

500

Yorumlar (4)

şampiyon fener:

hangi cahil yazmış haberi anlamıyom. üçüncü olmak isteyen kim? hedefimiz şampiyonluk. ole ole ole ali koç başkan fener şampiyon ole ole ole

1
2
yanıtYanıtla
yazıklar olsun tahir karapınar:

yahu bu mal felete, tolgaygay, at bakıcısı eldirar, çigerci tolga, brezilya kaçkının gustavooo. . . bunlar oyuncu yahuuu. hep oynattın senin adaletin var mı tahir. . .

1
1
yanıtYanıtla
Oguz70:

Sahada olup olmadiklari zaten beli degildi. Genclere sans verirler bunlarin yerine

2
0
yanıtYanıtla
The barbarıan:

Bence ishalin adı fenerbahçe olarak değiştirilebilir. Mesela Üüfffffff, uuffffff ne oldu yaa bir yerin mi ağrıyor? diye soruyorlar, "yok ama çok feci fenerbahçe olmuşum tuvalete gitmem lazım" diyorsunuz. Harika yaaa

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title