Haberler

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'le ilgili bomba iddia: Operasyonda sona yaklaşıldı, yakalanması an meselesi

Güncelleme:

Kripto para borsasını sarsan Thodex vurgununa ilişkin yürütülen soruşturmada önemli gelişmeler yaşanıyor. Arnavutluk'a kaçan ve "Kripto Tosuncuk" olarak anılan Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına ilişkin operasyonun birkaç gün içinde tamamlanacağı iddia edildi. Yakalandığı anda Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak olan Özer'in işlemlerinin ardından İnterpol'e teslim edileceği ve 48 saat içinde Türkiye'ye iade edileceği aktarıldı.

Yaklaşık 400 bin kişiyi dolandıran ve 108 milyon dolarla kayıplara karışan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer her yerde aranıyor. En son Arnavutluk'ta olduğu belirlenen Özer'in yakalanması için tüm operasyonlar titizlikle yürütülüyor.

OPERASYON 4 ÜLKEDE DEVAM EDİYOR

Arnavutluk'taki operasyona destek için giden Türk polisi geri döndü. Gözler şimdi, bu ülkeden gelecek açıklamaya çevrildi. Faruk Fatih Özer'i yakalamak için başlatılan operasyon Başkent Tiran merkezli 4 ülkede devam ediyor.

TRT Haber'in üst düzey emniyet kaynaklarından aktardığına göre, operasyonun birkaç gün içinde tamamlanması planlanıyor.

İADESİ 48 SAAT İÇİNDE YAPILACAK

Faruk Fatih Özer yakalandığında ilk olarak Arnavutluk adli makamlarının karşısına çıkarılacak. Ancak Arnavutluk sınırları içinde bir suç işlemediği için bu ülkede yargılanmayacak.

Kırmızı bültenle aranan Özer'in pasaportu tahditli olduğundan, kendisine yeni pasaport çıkartılacak. Ardından da İnterpol'e teslim edilecek. 48 saat içinde de Türkiye'ye iadesi gerçekleşecek.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Faruk Fatih Özer Arnavutluk Thodex Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (3)

ahmet say:

adam paraları yemiş bitirmiştir bu adamın bakanın makamında işi ne mesele orda o bakanların yanında oturan herkes mi zamanla bir sorunu çıkar soruşturma başlatılması gerek

11
0
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Bu adam yakalanırda yakalanmaz, yakalanırsa ucu çok kişi ye dokunur

3
1
yanıtYanıtla
FS H:

Emniyet veya istihbarat boyle bir bilgiyi neden paylaşsın. Bu bilgi vurguncun daha hızlı hareket etmesine ve yerini değiştirmesine neden olacaktır.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title