Haberler
Güncelleme:

Eşinin sırtından bıçakladığı adam kanlar içinde kapının önünde bulundu

Karabük'te Dilara T. ile eşi Onur T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dilara T., eşi Onur T.'yi sırtından bıçakladı. Kadın gözaltına alındı, kanlar içinde kapıda bulunan eşi hastaneye kaldırıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

ORTAK:

BIKTIK ARTIK ERKEĞE ŞİDDET UYGULANMASINDAN EN BÜYÜK ŞİDDET PSİKİLOJİK OLARAK KADINLAR TARAFINDAN YAPILIYOR FİZİKİ OLANLARDA BÖYLE İŞTE BU DEVİRDE ERKEK OLMAK ÇOK ZOR. . . .

17
3
yanıtYanıtla
sevo:

Kimbilir ne halt yedi, erkeğin bıçaklanmasından şüphe etmem ama kadının bıçaklanması için sebepler yok denecek kadar az. Ki orası karabük normaldir.

2
11
yanıtYanıtla
asd:

kadına şiddet olunca şiddetin bahanesi olmuyor, erkeğe şiddet olunca bahanesi oluyor öyle mi? seni gidi nafakatör seniiiii!!!

yanıt8
yanıt2
REALİST:

erkek şiddetinden sonra kadın şiddeti başladı insanlar arasında eşit adalet uygulanmaz ise terazi bir tarafa ağır basarsa böyle gider

12
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Birbirinizi gercekten seviyosanuz evlenun, yoksa aha da bu. Her evden bagirislar yukseliyo laa

7
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Kadına şiddet yaygaracıları nerdesiniz???

6
2
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Zaman tersine dönüyor artık kadınlarda sabredemez dayanamayacakları duruma geldiler.

5
2
yanıtYanıtla
Yorumcu:

CAHİLİN BOL BOL OLDUĞU YERLER GAYET NORMAL BUNLARDAN HERŞEY BEKLENİR

5
1
yanıtYanıtla
gb:

erkek yapsaydı?

4
1
yanıtYanıtla
Murat:

Kadına bir şey olmaz korkmayın! Kocası onu öldürecektir o da kendini korumuştur. Eğer böyle söyleyip çıkmazsa buraya gelin bu yorumun altına ne yazarsanız yazın.

3
1
yanıtYanıtla
Ali:

Hatta bıçak ta onundu elinden aldım koruma talep ediyorum deyip ama damı evden atirir oda sırtında bıçak yarası parkta bahçede yatar

yanıt2
yanıt1
Gakko:

Hep ölüm artık haber de okunmaz oldu insan bunalıma giriyor bakınca neler oluyor bir soran varmı

3
0
yanıtYanıtla
Murat:

Kadın hakları adı altında erkek soykırımı ve adaletsizlik yapılıyor. Kadınlara tabi ki zulmedilmesin ama kadınlara bu kadar önü, ucu açık haklar tanınmasın. Adam, kadının sadece bir beyanı, iftira ile yada yanlış anlaşılma ile kendini demir parmaklıkların ardında bulabiliyor. İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli.

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bizim Sitenin Tam Üstünde Oldu Bu Olay??

0
0
yanıtYanıtla
Neva:

Corona yüzünden evdeki çocuklar birbirini öldürüyor,karı koca yaralıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title