Haberler
Güncelleme:

Tarlasında bulduğu taşın 'göktaşı' olduğunu öğrenince hemen satışa çıkardı

Giresun'da yaşayan bir vatandaş tarlasında bulduğu taşın değişik olduğunu görünce incelemeye gönderdi. İnceleme sonucunda göktaşı olduğuna dair rapor aldığını öne süren vatandaş, değerini verene taşı satmak istiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

HAHiHO HO:

Oooo, adamin acik adresi, telefon numarasi bir yerde buzlanmis bir yerde apacik ortada. . . Oldu olacak TC kimlik nosunu, kan grubunu, banka hesap numarasi ve kartinin sifresini de verseydiniz de milleti ugrastirmasaydiniz.

11
1
yanıtYanıtla
NARGiLUS ZIGARETTUS:

Yok la seni kandiriyorlar. O buldugun sey ''balina kusmugu''dur, milyonlarca lira kazanirsin. Bak ollum elinden ucuza alacaklar haaa, sakin yas cuvala basma, dimedi dime.

10
2
yanıtYanıtla
YAWHEHE:

Herkes kolay para peşine düştü. Allahın taşını satıyorlar. Demiyorlarki lan bunu üniversiteye bağışlayalım tutanakla haber etsinler hem beni. Bilim adına incelensin. Ama yokkk hep para. Sanki kendi üretti. Devlet el koymalı kesinlikle. Ozaman uzaylı da insin ee bu bizim tarlaya indi satıyorum olsun. Ölünün kcndakş pamuk para etse onu alır valla türk milleti

10
2
yanıtYanıtla
Hakan:

bide bunlar çıktı :)

8
1
yanıtYanıtla
haberr:

Dayı sen bak işine milletin uyanığı sen değilsin. Sen o taşları al tarlada güzelce taretlen . Başka bir şeye yaramaz :D:D

6
3
yanıtYanıtla
Tahir:

Garibanı boşa umutlandırmayın göktaşı heryerde var sıradan bir taş kimse para vermez.

5
2
yanıtYanıtla
Deli:

Alsan ne işe yarıyacak altın değilki bu her yer taş satıluk taş abi.

5
0
yanıtYanıtla
.:

başımıza taş yağacak dedikleri yıllara geldik sanırım

4
0
yanıtYanıtla
Nurullah:

Bende 100 kilo var gel sana veriyim Türkiye ilgilenen yok sen gine yurt dışını düşün

3
0
yanıtYanıtla
DAYI EMMİ:

GARİBANIN YÜZÜ GÜLURMU

2
0
yanıtYanıtla
madde içeriği:

? kaya yünü para etmez bence

1
0
yanıtYanıtla
herkes bedava para derdinde:

Napacan göktaşını be dayı ? hakiki göktaşı tarlaya düşen değil ektiğin ürünlerdir göktaşı mesela kuru fasülye nohut mercimek barbunya al sana gerçek göktaşları !

0
1
yanıtYanıtla
Huso:

Yurtdışında bir müze elindeki göktaşları ni satılığa cikarmis artık sen dusun gerisini dayı

1
0
yanıtYanıtla
tuna:

hepsine 5000 bin veriyorum

1
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

ADAMIN ADRESİYLE TELEFONUNU PAYLAŞMASAYDINIZ İYİYDİ

0
0
yanıtYanıtla
touch this:

Abi sanki pazarda pirinç satıyor gibi rahat konuşmuş, helal olsun. Amma pirinç içine karışmış bazı beyaz taşların yorumları çok güldürdü beni. . . Adamın rızkı ayağına gelmiş satacak tabi, ne yapsın. Ben olsam kıskananlar için bu sene o tarlaya salatalık eker, taşları kıskananlara beleş diye yazardım tarlaya. . . .

0
0
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

Değerli olsa dağ tepe madenci dolu ne uğraşsınlar iki göktaşı satar zengin olurlar dayı bak sen işine boşver Allah''ın taşı işte.

0
0
yanıtYanıtla
Jaguar:

Hacı bende 250 kg var hemde belgeli ne alan var ne soran

0
0
yanıtYanıtla
SİNİRLİ:

BİRDE BU MODA ÇIKTI ŞİMDİ, EKSİK RAKAM BASILI PARADAN SONRA KISA YOLDAN, ÇALIŞMADAN, EMEK SARFETMEDEN PARA KAZANMANIN YENİ KURNAZLIK OYUNU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title