Haberler

Taraftarlara küfür eden Belhanda'nın maliyeti dudak uçuklatıyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın Real Madrid'e evinde yenildiği maçta oyundan çıkarken ıslıklandığı için taraftara küfür eden ve eliyle silah işareti yapan Belhanda'nın maliyeti ise bir hayli yüksek.

2017 yılında 8 milyon euro bonservis bedeli ile Dinamo Kiev'den transfer edilen Belhanda'nın maliyeti de tartışılıyor. Sözleşmesindeki özel maddeler nedeniyle 2 sezonda Ukrayna temsilcisine çok sayıda ek ödemeler yapıldığı öğrenildi.

Belhanda'nın sözleşmesinde forma giyeceği her bir yirmi beşinci resmi maça istinaden Kiev'e 250 bin euro net ödeme yapılıyor. Faslı yıldız G.Saray forması altında 79 maça çıktı. Böylece eski kulübüne 750 bin euro ek prim daha kazandırdı.

2 sezondur Devler Ligi'ne katılan sarı kırmızılı ekip bu nedenden dolayı da Kiev'e 1 milyon euro daha ödedi. Yıllık garanti ücret olarak 3 milyon 350 bin euro kazanan Faslı futbolcuya, her 1 puan için 5 bin euro, ayrıca her 25 puan sonrası ekstra 100 bin euro prim ödemesi yapılıyor.

Taraftarlara küfür eden Belhanda'nın maliyeti dudak uçuklatıyor

TARAFTARA KÜFÜR ETTİ

Sabah'ın haberine göre; Türk Telekom Stadı'nda tribünlerden ıslıklar yayılırken Faslı oyuncu adeta çileden çıktı. Önce el kol hareketleri ile tepkiye karşılık veren Belhanda, ardından da Fransızca küfür etmeye başladı. 29 yaşındaki oyuncu "O… Ç…. Hepinizin a.... k...." diyerek tribünlere defalarca bağırırken ardından da direkt olarak soyunma odasının yolunu tuttu.

ELİYLE SİLAH İŞARETİ YAPTI

Younes Belhanda, Real Madrid maçında yedek kulübesine gelirken tribünlere yönelik hareketleriyle taraftarları çıldırttı. Faslı futbolcunun eliyle silah işareti yapması da büyük tepki gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Kiev Haberler

500

Yorumlar (39)

KSK li MESUT:

Bunların rezillikleri bitmez. Rezilsaray...

23
10
yanıtYanıtla
..:

Kanka Nbr ya ?İyisin demi canımbenim?Gs haberi olduğunda seviniyorum mesut kardeş yazar yine diye. . Çok yaşa mesutcum. . .

yanıt8
yanıt6
FİFİ:

FENERBAHCENIN ELİNDEN ALDIK DİYE DALGA GECENLER VARDI

16
5
yanıtYanıtla
MEMET33:

FENERDE BU ADAMI İSTİYORDU VE GALATASARAY KARŞISINDA ZAYIF KALARAK ALAMADI, PEKİ ŞİMDİ BU ADAM KÖTÜ DİYE; FENERİN ELİNDEN ALMIŞ OLMUYORMUYUZ. SİZ ALSANIZ BİZDE AYNISINI DİYECEKTİK BU GERÇEK VE BİR ÖZELEŞTİRİDİR.

yanıt10
yanıt3
gs:

tam yerini bulacaktı oysa

yanıt8
yanıt5
Kenan:

Küfür çirkeflik gs kültüründe var fatih hasan mıstafa vs vs ayrıca keriz parası eyidir

12
3
yanıtYanıtla
polat:

en azında hırsızlık yok kupa çalma huyu yok

yanıt3
yanıt5
MEMET33:

KUZEY AFRİKALI YANA MENŞELİ BİR MÜSLÜMAN ARABI KAPIDAN SOKMAYACAKSIN, SOKAN KULÜP BU ÜLKEYE VE FUTBOLA İHANET VE HATTA GAFLET VE DELALET İÇİNDE DEMEKTİR.

13
1
yanıtYanıtla
Adam:

Muslumanlik nerene batiyor dangalak

yanıt1
yanıt0
MEMET33:

M(ADAM), ALAYI SAHTEKAR OLUYORDA ONDANDIR. DÜRÜST İNSANLAR HER KÖTÜDEN MÜSTESNADIR.

yanıt1
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title