Haberler

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı için yaptığı kural hatası itirazını reddetti

Güncelleme:

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 3-1 mağlup olduğu maç için Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı kural hatası itirazını reddetti.

Fenerbahçe Kulübü Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olmuştu. Maç sonrasında sarı lacivertli ekip kullanılan bir taç pozisyonu ve yenilen bir gol de kural hatası olduğunu belirterek Türkiye Futbol Federasyonu'na itiraz etmişti.

Yapılan itirazı değerlendiren Tahkim Kurulu, Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe maçında kural hatası olmadığı kararını verdi. Aynı maçın VAR hakemi olan Suat Aslanboğa'nın profesyonel lisansının iptaline ilişkin başvuru da reddedildi.

İşte Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklama:

"Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin TFF Yönetim Kurulu'nun 01.10.2019 tarihli 13 sayılı toplantısında alınan kararına karşı başvurusu incelendi. Duruşma için tayin edilen, 17.10.2019 Perşembe günü saat 15:30'da Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin vekilleri Av. Özge Tokarlı Gündüz ve Av. Alper Pirşen ve Türkiye Futbol Federasyonu vekili Av. Hazer Akil'in hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Yapılan müzakere neticesinde

- TFF Yönetim Kurulu kararında usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin başvurusunun reddi ile kararın onanmasına oybirliği ile karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Kurul ayrıca, Aynı maçın VAR hakemi Suat Aslanboğa'nın profesyonel lisansının iptaline ilişkin başvurusu da reddedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

federasyonlar değişsede zihniyet aynı:

6s ye olsa banko tekrardı. neyse sizide düzeninizide YENECEĞİZ BİZ FENERBAHÇEYİZ ULAN!!!

5
7
yanıtYanıtla
TRAB61:

siz sadece bir cöpsünüz cöp.

yanıt3
yanıt2
gs:

tırabzonlu çöpede kurban olsunlar

yanıt2
yanıt3
ANKARALI METİN - ÇETİN KARDEŞLER:

YENECEĞİZ DİYEN FENERLİ BENDE DİYORUM Kİ ZIIIIIIIIIRT KADIKÖY

yanıt0
yanıt0
zaza:

koydukları kurala uymayan bir tff var

2
4
yanıtYanıtla
hamdi:

neden nihat ali adam olmayamı karar verdiler

1
2
yanıtYanıtla
Atm:

Bu kadar fenerbahce gibi bir ückagitci spor klübü yoktur türkiyede. Yenil,kural hatasi diye basvur. Her maca basvursunlar

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title