Haberler

Suat Serdar: Ozan Kabak ile savaşa karşıyız

Güncelleme:

Tercihini Almanya'dan yana kullanan Schalke 04'ün Türk asıllı oyuncusu Suat Serdar, "Hepimiz savaşa karşıyız, Ozan Kabak da öyle. Onu uzun süredir tanıyorum. Yaptığı hareket o amaçla değil." dedi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi reddederek Almanya Milli Takımı'nı seçen Suat Serdar, Schalke'nin Ozan Kabak ile ilgili yaptığı asker selamı açıklamasının üzerine konuştu.

Ozan Kabak'ı uzun süredir tanıdığını söyleyen 22 yaşındaki oyuncu, "Hepimiz savaşa karşıyız, Ozan Kabak da öyle. Asker selamına katılmış olabilir ancak onu uzun süredir tanıyorum. Takımımız da onun savaşa karşı olduğunu bilir. Yaptığı hareket de o amaçla değil, medya abartıyor" ifadelerini kullandı.

SCHALKE: KONUYU KAPATACAĞIZ

Schalke'nin Kicker'e yaptığı açıklamasında, Arnavutluk ve Fransa maçı sonrasında Asker Selamı yapan Ozan Kabak ile konuşulacağı ve bunu yapmaması isteneceği belirtilirken, "Ozan Kabak ile kendi aramızda konuşacağız ve bu konuyu kapatacağız. Schalke 04, Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili sembolik hareketlerden kendini uzak tutuyor" ifadeleri kullanılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (35)

Gerçekler:

Kemal Sunal ''Türklüğü her baş, her omuz, her yürek kaldıramaz''.

41
4
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

heya suat serdar git almanlar icin oyna cagirilirsan tabiki. . . . surda türkiye kendi ülken dururkene yaziklar olsun

30
8
yanıtYanıtla
Selam ve demokrat:

Hic bir futbolcu selam vermeye mecbur degil. Arti, politikanin futbol sahalarindan uzak durmasi lazim. Uzak tutun abi. . Böyle seyler yüzünden Almanlarin cirkin baskilarinla mücadele ediyor insanlar. Ve tekrar arti, Demokrat olan ülkelerde sadece milli maclarda ulusal mars okunur, lig maclarinda okunmaz. Eger okunuyorsa bu Demokrat anlayisi degil, diktatör anlayisidir.

5
30
yanıtYanıtla
Adım:

Selam vermeyi politika ile nasıl bağdaştıryorsun, o selamı her hangi bir siyasi oluşuma vermediklerini sende gayet net biliyorsun, ama içindeki kini nefreti bunlar aracılığı ile kusup sıyrılmayı umuyorsun. Eğer gerçekten Türk olsaydın asla bu şekilde konuşmazdın, olduğunu düşünüyorsan istiklal marşımızı iyi oku. Umarım bir şeyler anlarsın.

yanıt11
yanıt2
ANTEPLİ:

YUNANİSTANA CANIM HADİ

yanıt3
yanıt0
hulk:

omurgasız biriymiş iyi ki milli takıma gelmedi

29
5
yanıtYanıtla
Zzz:

Tanga giyin Shalkede, onursuz yaşamay devam edin, size orada hep karakafalı gözüyle tiksinerek bakmaya devam edecekler. İstediğiniz kadar yalayın.

28
3
yanıtYanıtla
ahmet:

gavurun ekmeğini yiyen onun kılıcını çalar demiş atalarımız. bunlardan bir halt olmaz. yaptıkları selama sahip çıkamayanlar, ülkesinin en küçük menfaatını dahi temin edemezler. Türkiye yerine almanyanın vatandaşlığını tercih edenler asla Türk olamazlar. vatandaşlık gibi bir ölçü var.

22
9
yanıtYanıtla
gakko:

Bunlar Almanlaşmiş Türkler malesef irkini geldigi yeri unutmuş mahluklar biz bunlari adam dan saymiyoruz

20
10
yanıtYanıtla
Mustafa:

Gakko size gelir adamlığımı ispat ederim abi olursun

yanıt6
yanıt34
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title