Haberler

Zlatan Ibrahimovic geceye damga vurdu! Hat-trick yaptı

Güncelleme:

Zlatan Ibrahimovic'in hat-trick yaptığı maçta Los Angeles Galaxy, sahasında Los Angeles FC'yi 3-2 yendi.

Amerika Major Ligi'nin 21. haftası Los Angeles Galaxy - Los Angeles FC arasında oynanan derbi maça sahne oldu. Los Angeles Galaxy karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Karşılaşmaya Ibrahimovic damga vurdu. İsveçli yıldız takımının 3 golünün altına imza atarak galibiyetin baş mimarı oldu. Los Angeles FC'nin golleri ise 4. ve 90+7. dakikalarda Carlos Vela'dan geldi.

Bu sonuçla sahadan mağlubiyetle ayrılan Los Angeles FC 46 puanla liderliğini sürdürdü. Los Angeles Galaxy ise puanını 37'ye yükselterek zirve takibine devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Haberler

500

Yorumlar (2)

Ottivani:

bu adamın yaşına başına bakılmaz elinden kaçırdıkları adam ibra 4 sezon taşıcak bir oyuncu yaşı var diye alınmıyor adam herkeze inat show yapıyor tebrikler yüce ibra

0
0
yanıtYanıtla
ibooo:

halı saha topçusu gibi düşün, adam ayağına gelen topu harcayabiliyor, arada da şık goller atıyor, bunlar halısahada da oluyor, şampiyonlar liginde gelsin yapsın şimdi aynısını, üç dört top ezsin kapı dışarı ederler, bu alem ronaldinhoyu harcadı iboyuda harcarlar.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title