Haberler

Wimbledon'da 13 Türk hakem görev aldı

Güncelleme:

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da 13 Türk hakem görev aldı. Türk hakem Esin Kıratlı, tek kadınlar finalinde görev aldı.

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da 13 Türk hakem görev aldı.

Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve ABD Açık ile tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon, bu yıl 3-16 Temmuz tarihlerinde organize edildi. İngiltere'nin başkenti Londra'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada 13 Türk hakem görev yaptı. Wimbledon'da ana tabloda uluslararası hakemlerimizden Atakan Dürüst, Serdar Sumer, Esin Kıratlı ve Aysel Engin görev aldı. Elemelerde ise Mehmet Duran Dal, Serkan Alper Başer, Erkan Tarhan, Semra Başören Akyüz, İlker Ört, Yüksel Süvari, Dilek Akdilek, Atakan Dürüst ve Fırat Kökver görevlendirildi.

ESİN KIRATLI, TEK KADINLAR FİNALİNDE GÖREV ALDI

Türk hakem Esin Kıratlı, 6 numaralı seribaşı Tunuslu Ons Jabeur ile dünya 42 numarası Çek Marketa Vondrousova arasında oynanan tek kadınlar finalinde görev aldı. Finalde Jabeur'ü 6-4'lük setlerle 2-0 yenen Çek Vondrousova, şampiyonluğa ulaşmıştı.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Wimbledon Tenis Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title