Haberler

Vitor Pereira'dan, Jailson için 8 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı ve şu sıralar Çin'de görev yapan Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Shangai SIPG Kulübü, Fenerbahçe forması giyen Jailson için 8 milyon euroluk bir teklif yaptı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson için sarı lacivertli ekibe 1'i Çin'den olmak üzere tam 6 takımın fiyat sorduğu öğrenildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe tüm taliplere "Oyuncunun fiyatı 12 milyon euro" yanıtını verdi. Jailson için en yükseğe çıkan takım Shangai SIPG oldu. Çinliler tam 8 milyon euro önerdi. Ancak yönetim bu teklifi de reddetti.

Sarı-lacivertlilerin Jailson için de bekleme taktiğini uyguladığı, 10 milyon eurodan daha aşağı oyuncunun satışını kesinlikle yapmayacağı bildirildi.

Sarı lacivertli eski teknik adam Vítor Pereira'nın çalıştırdığı Çin ekibi, kadrosunu son olarak Marko Arnautovic'i 25 milyon euro ödeyerek güçlendirmişti.

Vitor Pereira'dan, Jailson için 8 milyon euroluk teklif

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çin Halk Cumhuriyeti Fenerbahçe Jailson Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (12)

cedric:

Bu adamlar bu paraları nereden buluyorlar. . . Şu feneri yok yere herkes zengin etmeye çalışıyor. Elif Elmas'' ı bırak 16 18 milyon euro vermeyi, halı sahaya çağırmam. . .

4
14
yanıtYanıtla
ahmet kural:

senin gibi malı kim çağırır acaba

yanıt6
yanıt2
ha ha:

her yerde anti fenerli olduğunuzu gösteriyorsunuz. Elif de çok meraklıydı halısahaya çağırmana. çağırsa da napoliden dönsem diyordu :) Bu kadar olmaz Ya

yanıt8
yanıt2
GFB1907:

DİĞER ISKARTA OYUNCULARI PAKET YAP 2Lİ3LÜ SAT GİTSİN

5
1
yanıtYanıtla
ver:

ver gitsin

5
1
yanıtYanıtla
Turgutt...:

FB yönetimi medyada çıkan haberler doğruysa hep yanlış işler yapıyorlar . FB bir sürü oynamayan oynamayacak oyuncu var. . . . Zaten bu oyuncularlada başarı sağlaması zooor. Birde bazı oyunculara teklif var deniyor. . . . Varsa oynamayacak olanları sat , nokta iyi kaliteli transferler yapılmalı. . . Yoksa FB şampiyon felan olamazzz. . Hayel etmesin yönetim. . ?Zaten kalitesiz bir hoca var . . . . . . . . . . . Bu gün yarın göreceğizzz. . . Gücünü . . . .

1
4
yanıtYanıtla
Sezar:

Kalitesiz oynamayan oyuncu kim alır hacı sen ne içtin söylede aynısından bizde içek bu ara kafa yapan şeyler lazim. .....

yanıt1
yanıt0
Mor gelin:

Fenerin başarı ve sevinci Cinconu yenmek sanırım. Bu sene yapılan transferler le Cinconun yanında birde Şampiyonluk kaçınılmaz olucak bu aşikar. Şayet şampiyon olamazlarsa ne ali kalır, nede ersun. Cinconunda tek hedefi Fb şampiyon olamasın ve ali gitsin üzerine olucaktır bu sene

yanıt1
yanıt1
kRALEX:

HEMEN VERİN GİTSİNN

4
1
yanıtYanıtla
Sezar:

Fb satar hiç bakmaz ama istediği paraya satar.Bu saatten sonra kulüpler buldunmu satar ekonomileri bozuk......

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title