Haberler

Visca için Beşiktaş'tan çılgın teklif!

Güncelleme:

Adı Fenerbahçe ile anılan Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Visca için Beşiktaş devreye girdi. Siyah beyazlı ekip, Visca için 2 milyon euro artı Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar'ı önereceği konuşuluyor.

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da önemli başarılar hedefleyen Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız verdi.Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının ardından takımın başına Başakşehir'den Abdullah Avcı'yı transfer eden yönetim, takviye planını deneyimli hocanın programı üzerine kurmayı hedefliyor.

TÜM KOŞULLAR ZORLANACAK

Başarılı teknik adamın eski takımı Başakşehir'den ısrarla istediği Edin Visca için çalışma başlayan Beşiktaş Yönetimi, tüm sınırları zorlama kararı aldı. Transfere ekonomik olarak büyük bütçe ayırmayacak olan Başkan Fikret Orman'ın, yıldız kanat oyuncusunu ara formülle takımına kazandırmak istediği belirtildi.

Visca için Beşiktaş'tan çılgın teklif!

TAKIMDA DÜŞÜNÜLMEYENLER PAZARLIKTA KULLANILACAK

Başakşehir'in bonservisi için ilk etapta 10 milyon euro talep ettiği yıldız isim için Siyah-Beyazlılar'ın, takas artı para formülüyle transferi bitirmek istediği bildirildi. Başkan Orman'ın, takımda düşünülmeyen; Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar üçlüsüne ek olarak 2 milyon Euro'luk formülle Başakşehir'in kapısını çalacağı gelen haberler arasında...

Başakşehir'le 5 yıllık yeni anlaşma sağlamasına rağmen Abdullah Avcı'yı ikna edip takımın başına getiren yönetim, aynı formülü Visca'yla da uygulayıp Boşnak kanat oyuncusuyla el sıkışmalarının ardından düğmeye basabileceği bildirildi. Başakşehir formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Visca, 14 gol ve 15 asistlik performans ortaya koymuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jeremain Lens Başakşehir Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (8)

EFEDAYI:

Beşiktaş Galatasaray''ın Devlet Bahçeli''sidir . Fenerbahçe''yi bu hale Galatasaray ve Beşiktaş birlikte düşürmüştür. . .

1
1
yanıtYanıtla
memoli:

FB bu duruma kendi düşmüştür be kardeşim. mesela Tolgayı niye alırsın şenol Güneşi''in oynatamadığını Ersun mu oynatacak?

yanıt3
yanıt0
vatandaş:

ver gitsin lens ile larin iş yapmaz

1
1
yanıtYanıtla
memoli:

Orkan''ı verme başkan

1
1
yanıtYanıtla
fikret orman:

ya pardon kardeş yanlışlıkla yazmışlardır. hemen transfer birimini bilgilendiriyorum.

yanıt2
yanıt0
Eyüp:

Başakşehir lensin maaşını ödeyemez

1
0
yanıtYanıtla
cc:

HAYIRLI OLSUN

0
0
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞLI:

erzurumlu karslı fıkrası aklıma geldi şimdi :))) he ! demiş yaprağım 1 ton kömürde bedava . )))))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title