Haberler

Uluslararası Cimnastik Federasyonu Hatay'daki Sporculara Malzeme Desteği Sağladı

Güncelleme:

Uluslararası Cimnastik Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'daki sporculara malzeme desteğinde bulundu. Federasyon başkanı Morinari Watanabe, sporcularla bir araya gelerek desteklerini iletti.

Uluslararası Cimnastik Federasyonu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'daki sporculara malzeme desteğinde bulundu.

Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Morinari Watanabe, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen ile Hatay Merkez Spor Salonu'ndaki cimnastik salonunda sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi. Malzeme desteğinde bulunan Watanabe, sporcularla bir süre sohbet etti ve cimnastikçilerin sergiledikleri gösteriyi izledi.

Watanabe, AA muhabirine, depremden etkilenen sporcular için tüm destekleri vermeye devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen de federasyon olarak yaşanan deprem felaketinin ardından hemen Hatay'da bulunan sporculara, antrenörlere ve ailelerine ulaşarak imkanları dahilinde destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Çelen, Uluslararası Cimnastik Federasyonu Başkanı Watanabe'nin sporcularına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, destekler sayesinde Hatay'daki sporcuların yeniden antrenmanlarına devam edebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Kahramanmaraş Hatay Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title