Haberler

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: Biz asker selamına devam edeceğiz

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası konuştu. Gümüşdağ, "Biz asker selamına devam edeceğiz. Bizim için vatan her şeydir." dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kulüpler Birliği toplantısı sonrası UEFA'nın İrfan Can Kahveci'ye soruşturma açması ile ilgili yorumlarda bulundu.

"UEFA'NIN SİYASİ BİR KARARI VAR"

Gümüşdağ, "Toplantının bugünkü ana gündemi asker selamı oldu. UEFA, bu çifte standardı sonlandırmalı. Duruşumuzdan taviz veremeyiz. Mesele ülkemiz ise geri kalan her şey küçük bir detay. UEFA kendi sitesinde bile Cengiz Ünder'in asker selamı verdiği fotoğrafı yayınladı. Şimdi ne oldu da disiplin soruşturması açılıyor? Burada UEFA'nın siyasi bir kararı var." dedi.

UEFA'nın disiplin soruşturması sonrası Başakşehir'den bir açıklama daha!

"SELAM VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Gümüşdağ, "Biz asker selamına devam edeceğiz. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon ve biz inşallah çok gol atarız ve her attığımız golden sonra asker selamı yapmaya devam ederiz. Kulüp başkanlarımızı her golden sonra asker selamı vermeye davet ettik. Bizim için vatan her şeydir. Selam vermeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Göksel Gümüşdağ Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (6)

Adınızı Yazın:

HELAL OLSUN BAŞKAN

7
0
yanıtYanıtla
Ballı kaymak:

Konu vatan ,millet ,toprak ise gerisi teferruattır.Atalarımızın bu topraklar için verdiği o asil kanı unutmayın uefa denilen haçlı bir küçük komitesinin ve daha nice böyle haçlı komitelerinin şunu bilmesi lazın Türk her zaman türk her yerde türktür.İçimizdeki bre cahiller ve vatanını menfaat uğruna satan ve satmak isteyen hıristiyan döllerinin sadece dış kapının mandalı ve pisliği olurlar.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...........

5
0
yanıtYanıtla
dd:

dadaş olarak arkanızdayız

5
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Dik dur egilme.

3
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Sizdeki vatan aşkı halktan topladığınız belediye vergilerini içç etmek olur, başkada bişi olmaz, tek üzüntüm saf iyi niyetli vatandaşlarımız size inanıyor!

0
3
yanıtYanıtla
xx:

kemik yerine taslandin galiba

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title