Haberler

Tümer Metin: Beşiktaş formasını taşıyamayanlar var

Güncelleme:

Beşiktaş ve Fenerbahçeli eski futbolcu Tümer Metin, Beşiktaş'ın deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 mağlup olduğu maçı değerlendirdi. Metin, Beşiktaş'ta bazı futbolcuların formayı taşıyamadıklarını dile getirdi.

Tümer Metin, Beşiktaş'ın Trabzonspor'a 4-1 mağlup olduğu maçı TRT Spor ekranlarında yorumladı. Eski futbolcu Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ve oyuncuların performansı eleştirdi. İşte Tümer Metin'in açıklamaları;

"İSTEK YOK, MÜCADELE YOK"

Daha çok isteyen kazandı. Trabzonspor'u hem iyi oyun, hem olağanüstü güzel goller, hem mücadele... Her anlamda tebrik etmek lazım. Büyük takımlarda bu süreçler, erken haftalar olması da dahil zor olur. Beşiktaş, 6. hafta itibarıyla kayıp sezona düşmüş durumda. Kayıp sezonlar vardır. Ligin sonunun gelmediği. Şu anda Beşiktaş adına söylenecek çok fazla şey var ama elle tutulur bir şey yok. Sahada 1 tane ne yaptığını bilen oyuncu yok. Bir plan yok. İstek yok. Mücadele yok. İsyan yok. Bu kadar 'yok'un olduğu yerde doğru var olamaz, bulamazsın.

Trabzonspor, mevcut kadrosu itibarıyla, sakatları, cezalılar, geçirdiği süreç sonrası Beşiktaş maçıyla birlikte bastı ve zıpladı. Sadece 3 puan demek değil bu. Varım demek, yarıştayım demek, buradayım demek. Varlığını ortaya koydu Trabzonspor. O yüzden oyuncuları tebrik etmek gerekiyor. Benim adıma maçın en iyi 3 oyuncusu, Sosa, Nwakaeme ve Kamil Ahmet Çörekçi.

Tümer Metin: Beşiktaş formasını taşıyamayanlar var

"BEŞİKTAŞ HAVLU ATTI"

Oyunu iyi oyuncuyla oynarsın. Her oyuncuyla oynayamazsın. Büyük takımlar, büyük camialar bir sıkıntı var. Gidişatı, ben 6. hafta çok erken dediler ama Beşiktaş, havluyu attı. Buradan dönmez. Niye dönmez söylüyorum. Trabzonspor, 6. hafta bir Beşiktaş maçı oynadı. Çok iyi oynadı mı, dört dörtlük oynadı. Hak edilmiş. Bu bir parametredir. Önümüzdeki hafta bu oyunun üstüne koyarsan, inşaya başlarsın. En az bu oyunu oynarsan, ligdeki herkesi yenebilirsin. Burada sallanmalar olabilir ama bir şey var. 6. hafta oldu, Beşiktaş'ın 1 tane iyi oyununa rastlayamadık. Beşiktaş, bunu oynarsa, hocanın kafasındaki oyun bu dediğimiz bir oyuna şahit olmadık. Oyunun belli bölümlerinde oynadığı yerler var. Bu akşam 3-2 olmadı diye dua ediyorum. O da yanıltabilirdi.

"BEŞİKTAŞ FORMASININ AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYAN OYUNCULAR VAR"

Bir büyük camia, bir büyük takım için en büyük tehlike şudur. Büyük camialar, mazileriyle konuşurlar. Geçen sezon bunu Fenerbahçe yaşadı. Reyesler, Slimaniler, Freyler Fenerbahçe'nin oyuncusu değillerdi. Şu anda Beşiktaş kadrosunda, Beşiktaş formasının ağırlığını taşıyamayacak oyuncular var. Bu oyunculara tesislerin, stadyumun kapısından içeri girdikten sonra şunu anlatabilirsin. 'Bak arkadaşım benim mazim, geçmişim bu. Ben çok büyük kulübüm.' diyebilirsiniz. Fakat, ikna edemezsiniz. Bunu siz telaffuz edersiniz ama geri dönüşü olmaz.

"OĞUZHAN'DAN SOSA BEKLİYORUZ"

Diaby, Elneny, N'Koudou bu oyuncularla olmaz. Bu oyuncuların yapabilecekleri belli. Beşiktaş aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyor. Ama olmaz! Kadro kalitesini masaya yatıralım. Biz Oğuzhan'dan Sosa performansı bekliyoruz.

Tümer Metin: Beşiktaş formasını taşıyamayanlar var

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Tümer Metin Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Memleketim:

Sunlarida spor yorumculari diye ciddiye aliyorsunuz. Memleketinde askerlik yapmamak icin yunanistana kacan denyo bu. Simdi oturmus devlet kanalinda lagaluga yapiyor. Kaldiki o yillarda asker kacagi vatan haini diye trt calisanlari söylüyordu.

9
0
yanıtYanıtla
gerçekler:

söyleyene bakın hele. zamında opara için beşiktaşı satan karater sayıfı insan laf söylüyor kenar yorumcusu

6
3
yanıtYanıtla
Black sword:

Vayy bedelli için yunan Larissa da forma giyen konuşmuş!

6
0
yanıtYanıtla
XXXL:

oguzhan beşiktaşta maçın en iyisi idi bu arkadaşın başka meseleleri var bence

4
2
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Evet sende taşıyamadığın için fb forması giydin, sonra da bedelliden yararlanmak için, yunan larissa takımına kaçtın!

5
1
yanıtYanıtla
mustafa:

arkadaş bunların programını bi göz atayım dedim, tümer in koltukta bi oturuşu var, sanırsın 7 köyün ağası:)yani ben 1 numarayım en iyi yorumcu benim havaları falan, ya kendi geçmişinize bi bakın sanki kendileri uçuyordu futbolculuk döneminde. .

6
0
yanıtYanıtla
İzmirli:

O kalakteri zayıf dediğin adam doğru söylüyor ama.. Madem çok biliyon futbol çık sen oyna sen yönet takımı

5
0
yanıtYanıtla
Sangarius:

''Bak arkadaşım benim mazim, geçmişim bu. Ben çok büyük kulübüm. '' :)))))))))))))) Yahu bu İstanbul takımları çok komik. Sen kendi ülkende kendi çapında büyütülmüşsün. Yani FB, GS, kısmen BjK. Sizi kim s. kler dışarda. Bunu anlatmaya çalışıyorum yıllardır, 1985 den sonra Ülkenin en büyük kulübü başarıları neticesinde Trabzosnporun önünü kesmeseydiniz, bugün ülke futbolu çok ilerde olurdu. Balon iç başarılarla patlıyorsunuz şimdi. 1985: en fazla şampiyon olan TS ve FB. Avrupadaki tek başarılı takım TS i

3
1
yanıtYanıtla
BAZILARI ŞÖYLE DER:

MAÇI BİZDE İZLEDİK, EVET SKOR FARKLI OLDU AMA, OĞUZHAN KÖTÜ DEĞİLDİ, ELİNDEN GELENİ YAPTI OLMADI, , BAZEN BU SONUÇLAR OLUR, , ABARTMAYA GEREK YOK, , , BİR LAFIMDA TÜMER METİN SANA, , BEİN SPORTTAN TRT YE GEÇİNCE MAŞALLAH KİMSEYİ KONUŞTURMUYORSUN, , Bİ SUSTA ALİ GÜLTİKEN VE AYHAN AKMAN DA KONUŞŞUN, , NE DÜŞÜK ÇENEN VAR ARKADAŞ SENİN, , SEN ANCA RENKLİ ÇORAP GİYİP KISA PANTOLANLA GEZ, ,

3
1
yanıtYanıtla
Hoppala:

Kimse konuşmasın milletin takımı şampiyon olur takımını dahada kuvvetlendirir bizde şampiyon olur takım kadrosu yok olur. Takımlar çatır çatır transfer yaparken maalesef Beşiktaş son anlarda düşük meblağlar da idare etsin diye transfer yapmıştır. Takım hem yaşlı hem gamsız hemde ruhsuz gibi bir hal almıştır. Yapılan onca satım sonucunda alınan paralar nerede diye sorulunca birilerinin zoruna gidiyor. Yapacak bir şey yok ikinci ligde bile bu kadro küme düşmemek için ancak çırpınır

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title