Haberler

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, görevini bıraktı

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig takımlarından VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor'a yenildikleri 5-1'lik maçın ardından görevini bıraktığını açıkladı.

Süper Ligde mücadele eden Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçında aldığı yenilginin ardından istifa kararı aldığını açıkladı.

Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük, deplasmanda Trabzonspor'la karşılaştı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan Fatih Karagümrük, rakibine 5-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Şota Arveladze, görevini bıraktı

"GÖREVİ BIRAKIYORUM...BUNU YAPMAK ZORUNDAYIM"

Şota Arveladze, beIN Sports'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Burada oynamak her zaman zor. İyi başladık ama kötü bitirdik. Bu kadar zor deplasman olmasına rağmen güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirdik ama sahada her şey kötü oldu. Bu kadro böyle olmamalı. Bu kadrodan daha fazla beklenti var. Benim için de beklentiler az oldu. Oyuncular da cevap verebilirdi. Sevdiğim bir kulüp. Görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Değişik bir hava gelmeli. Üzgünüm. Beklemediğim bir gün oldu. Bunu yapmak zorundayım.

Kaynak: AA / Spor

Trendyol Süper Lig Fatih Karagümrük Şota Arveladze Trabzonspor Trendyol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Köksal Çelik:

Ananas bahçe nin arka takımından intikam almış trabzonumm

23
19
yanıtYanıtla
Erhan Aras:

Cinconun alt takımı olan takım Trabzon yani :) adamlar her maç içinizden geçiyor be

yanıt20
yanıt16
Mehmet Vatandaş:

görevini yapmışsın zaten:))

20
7
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

HataySporun Başındaki Biiiç Fennev Kokan Zaad Feneve ilk Yarıda Uzandı Sonra İstifa Etmedi

15
11
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

kendini tarif etmişsin :D

yanıt0
yanıt1
Hans Peter:

Merak etmeyin yarin yine gelir bizimkiler daha iyisini bulamaz ha olmadi lucescu, fatih terim, mustafa denizli, senol günes tüm cürk eleman var aliyorlar. Artik altyapidan yetistirin.

16
9
yanıtYanıtla
Selim Ünal:

Takım trabzonspora yenilmiş bunda ne var da. Buna düpedüz topukları yağlayıp kaçtı denir. Bu takıma galatasaray nasıl elenmiş hayret. Galatasaray çoktan harakiri yapmış olması gerekirdi. Ama onlarda bu cesaret ne gezer.

5
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title