Haberler

Mesut Özil için Medipol Başakşehir devreye girdi!

Güncelleme:

Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil için Medipol Başakşehir devreye girdi. Turuncu-lacivertliler, Arda ve Robinho ile yollarını ayırdığı taktirde Mesut'u kadrosuna katacak.

Süper Lig'de en son 4 ay önce maç kaybeden, UEFA Avrupa Ligi'nde ise son 32'ye kalan Başakşehir'in Arda Turan ve Robinho ile yollarını ayırır ayırmaz Mesut Özil'i transfer edeceği ortaya çıktı.

BAŞAKŞEHİR ARDA TURAN VE ROBİNHO İLE YOLLARINI AYIRMAYI DÜŞÜNÜYOR

Ligde lider Sivasspor'un 6 puan gerisinde olan ve Kayserispor-Kasımpaşa maçlarıyla ilk yarıyı 36 puanla kapatmayı hedefleyen Başakşehir, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olurken Başkan Göksel Gümüşdağ'ın Ocak ayında Mesut Özil bombasını patlatmayı planladığı belirtildi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla Çin'in tepkisini toplayan, kulübü Arsenal'le köprüleri atan yıldız futbolcunun Türkiye'ye gelmeye son derece sıcak baktığı öğrenilirken, Başakşehir'in Robinho ve Arda Turan'la vedalaşır vedalaşmaz Mesut için tüm şartları zorlayacağı bildirildi.

BAŞAKŞEHİR 5 MİLYON KARA GEÇECEK

Arda Turan'a yıllık 4 milyon euro + bonus ödemeyi kabul etmesine karşın tecrübeli futbolcunun Feda demesiyle rahatlayan Başakşehir'in, Brezilyalı 10 numara Robinho'ya da 2 milyon euro + bonus verdiği bilinirken, iki oyuncuyla iplerin kopması halinde Boz Baykuşların en az 5 milyon euro kara geçeceği tahmin ediliyor.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ SPONSOR ARAYIŞLARINA BAŞLADI

Transferde Arsenal'in sorun çıkarmayacak olması, Başkan Gümüşdağ'ın sponsor arayışlarına koyulması, Mesut Özil'in isteğiyle yılın bombasını patlamaya hazırlanan Başakşehir UEFA Avrupa Ligi'nden şu ana kadar 6,5 milyon euroyu da kasasına koydu.

(Akşam)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Mesut Özil Robinho Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

GFB:

MESUT TÜRKİYE DE FENERBAHÇE DEN BAŞKA TAKIMDA OYNAMAZ

15
24
yanıtYanıtla
celal:

para para para . . .

yanıt6
yanıt5
malatyalı:

real madrid de oynarken kariyerinin zirvesindeyken böyle toplara girmezdi şimdi politik hamlelerle popülerliğini sürdürmeye çalışıyor kısacası gayri samimi geliyor bana

17
16
yanıtYanıtla
fısıltııı'':

la başakşehir denilen klüp kimdir ne zaman kurulmuştur ne kadar mazisi varda fb dısında tc de bi takım tercih etsin ki biraz mantıklı düşünün fenerbahce cumhuriyetinden baska bi takıma gelemez bu tc takımlarından baska

11
22
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Başakşehir''in in işi gücü Fenerbahçe''nin işini bozup Galatasaray''ın önünü açmak. . .

10
16
yanıtYanıtla
SİNONİ:

Mesutun parasını çiftçiye destek olmayan ziraat bankası aracılığıyla halktan toplalanan vergilerle ödenir iktidara yakınlaşmasıylada alpay özalan gibi milletvekilliğini elde edebilir.

11
0
yanıtYanıtla
Ali yilmaz:

Adam yilda 15 20 milyon kazaniyor Niye gelsin

2
5
yanıtYanıtla
GFB1907:

MURİGİ TOTENHAMA MESUT FENERE GELİYO

1
6
yanıtYanıtla
abubakar:

nereden geliyo bu para acaba

7
0
yanıtYanıtla
Hamzaaa:

Zaten size kalsa kimler gelip kimler gider T demeden transfer eden bir habercilik anlayışınız var sizin.

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title