Haberler

Hakemin kararına tepki yağıyor! Skora kızan kaleci sinirini top toplayıcı çocuktan çıkardı

Güncelleme:

Premier Lig'in 19. haftasında Bournemouth ile Fulham arasında oynanan maçta, konuk takım kalecisi Bernd Leno'nun top toplayıcı çocuğu itmesi büyük tepki çekti. 31 yaşındaki kaleci, maçtan sonra çocuğun yanına giderek özür diledi. Ancak taraftarlar, Leno'nun bu hareketini ve hakemin ona ikinci sarı kartı vermeyişi büyük bir skandal olarak değerlendirdi.

Premier Lig'in 19'uncu haftasında Bournemouth ile Fulham karşı karşıya geldi. Mücadeleye konuk takım kalecisi Bernd Leno'nun yaptığı hareket damga vurdu.

TOP TOPLAYAN ÇOCUĞU İTTİ

Kariyerinde daha önce Arsenal gibi takımların da formasını giyen 31 yaşındaki eldiven, 2-0 geride oldukları anda top toplayıcı çocuğu itti. Sarı kartı olan kaleciye kart çıkması ve oyundan atılması beklensede hakem takdirini bu yönde kullanmadı.

ÖZÜR DİLEDİ

Maçtan sonra Leno, güvenlik görevlileri eşliğinde çocuğun yanına giderek özür diledi. Taraftarlar, Leno'nun top toplayan çocuğu itmesini rezillik olarak değerlendirip kendisine ikinic sarı kartı vermeyen hakeme de tepki gösterdi.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Spor

Bournemouth Fulham Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title