Haberler

TFF'nin Suat Arslanboğa kararından sonra şok sözler: Türkiye'de hakemlik bitmiştir

Güncelleme:

TFF'nin Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshetmesine eski hakem Erman Toroğlu ve Bünyamin Gezer sert tepki gösterdi. Gezer, "Bugünden itibaren Türkiye'de hakemlik bitmiştir. Bugünden itibaren büyük takımların maçlarına çıkan her hakem tedirgin çıkacaktır." dedi.

TFF, Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın sözleşmesini feshetti. Arslanboğa, Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın VAR hakemiydi. TFF'nin bu kararı sonrası eski hakem Erman Toroğlu ve Bünyamin Gezer çarpıcı yorumlarda bulundu.

TRT Spor'a bağlanan Bünyamin Gezer, "Şu anda şok oldum. Türkiye'de herhalde profesyonel hakemlik fiilen bitmiştir. Onu gözlemliyorum, hissediyorum. Miladı bilmiyorum ama eski bir hakem olarak son derece üzgünüm. Eğer Zekeriya Alp, MHK'dan habersiz TFF Yönetim Kurulu böyle bir karar almışsa Zekeriya Alp'in şu an itibariyle istifası gerekir. Çünkü güven kalmamıştır." dedi.

TFF'nin Suat Arslanboğa kararından sonra şok sözler: Türkiye'de hakemlik bitmiştirBünyamin Gezer

SUAT ARSLANBOĞA HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Gezer, "Eğer aniden sezon ortasında bir sözleşmeyi bitiriyorsanız altını doldurmalısınız. Atıyorum maç satmak gibi ağır bir ithamın olması lazım. Eğer böyle bir itham varsa. TFF'den şunu bekliyorum. Savcılığa Suat Arslanboğa hakkında suç duyurusunda bulunulması lazım." diye konuştu.

TOROĞLU'NDAN FLAŞ İDDİA

A Spor'a bağlanan Erman Toroğlu ise "Galatasaray, Fenerbahçe yenseydi Alanyaspor-Fenerbahçe maçı tekrar edilirdi. Bu işler tuhaf, Galatasaray Başkanı ceza heyetine gönderiliyor ve 'Galatasaray Başkanı'na ceza verilmeyecek' diye açıklama yapılıyor. İki gün sonra Fenerbahçe Başkanı'nın cezası kaldırılıyor. Bu nasıl iş? İnsanları aptal yerine koyuyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Arslanboğa Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (53)

KorkanınÇocuğuOlmaz:

Hakemliği iptal edildiyse kural hatası var. Kural hatası varsa tekrar edilmeli ama hepsini geç bu ülkede ne hatalar oldu kadıköyde fenevi kaç kere kurtardılar. FENERASYON İŞ BAŞINDA !!

21
11
yanıtYanıtla
DOĞRU BİLGİ:

BJK-BAŞAK MAÇINDAN İPTAL ETMİŞLER HAKEMLİĞİNİ BJK Lİ SUATIN.

yanıt7
yanıt1
faa:

tff en hızlı şekilde kayyum atanmalıdır tff ve mhk fenerin tekeline geçmiştir adeta

14
6
yanıtYanıtla
CANMEN:

ADAMA SORMAZLARMI. . . ONDAN öNCE KIMIN ELINDEYDI DIYE. . . HANI TFF TARIHI BUNDAN IBADET DEGILMI. . .

yanıt1
yanıt0
fenerlihalit:

lafa bak fenerin elinde olsa federasyon mac tekrarlanirdi bukadarmi sacmalamada bir numarasiniz yaw

yanıt3
yanıt0
BOZUK SİCİL:

SALAK BUNLAR NE DEDİKLERİNİ BİLMİYORLAR

yanıt1
yanıt1
cr:

hahahahahhaa çok beklersinizz tırtttt

yanıt3
yanıt1
Ali:

Gs li hakem gittiya toroğlu panikledi tabbii:)))

10
4
yanıtYanıtla
MHS:

Günahların takımı fenevbahçe. Nerde fenev var orda Şaibe , kavga gürültü.

5
7
yanıtYanıtla
MEMET33:

BU SENE LİG FENER ŞAMPİYONLUĞU ÜZERİNE KURULAN, TAMAMEN KURGU, TEZGAH, 3 KAĞIT VE ŞAİBELERLE DOLUDUR. 6 HAFTADA BUNU GÖRMEYENLER KÖRDÜR Kİ ÇOĞU FENERLİ BİLE ANLAYIP ZEVK ALMAZ OLDULAR.

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title