Haberler

Tam bir hayal kırıklığı olmuştu! Valerien Ismael yeni adresiyle herkesi ters köşe yaptı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta geçen sezonun ikinci yarısında göreve başlayan ve geçtiğimiz aylarda kulüple yollarını ayıran Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael'in yeni adresi belli oluyor. İstenilen performansı bir türlü gösteremeyen ve istikrarsız gidişatıyla yönetimin yolarını ayırdığı teknik adamın Avusturya ekibi Austria Wien'le anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Geçen sezonun ikinci yarısında siyah-beyazlılarla imza atan ve beklenen performansı veremeyen Valerien Ismael'in iddialara göre Austria Wien'le anlaşmaya oldukça yakın olduğu belirtildi. Avusturya medyasından oe24'ün haberine göre, Austria Wien yönetimi takımın başına Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Valerien Ismael'i getiriyor.

TEKLİF YAPILACAK

Avusturya kulübünün önümüzdeki günlerde resmi teklifle Fransız teknik adamın kapısını çalacağı ve kısa süre içerisinde anlaşmanın yapılacağını ifade ediyor. Anlaşmaya yakın olduğu öğrenilen teknik adamın takımın başına geçmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA BEKLENENİ VEREMEDİ

Beşiktaş'a 25 Mart'ta imza atan ve 7 ay takımın başında kalan Valerien Ismael, 18 maçta 1.72 puan ortalaması yakalamıştı. Bu sezon Süper Lig'de 11 hafta Beşiktaş'ı çalıştıran Ismael, 2-1'lik Hatayspor yenilgisi sonrası görevinden ayrıldı. Onun yerini ise Şenol Güneş aldı. 47 yaşındaki teknik adam, daha önce Avusturya ekibi LASK Linz'de hem teknik direktör hem de sportif direktör olarak görev yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valerien Ismael Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title