Haberler

    UltrAslan'dan Belhanda tepkisi: Galatasaray taraftarına hakaret edecek cüreti nasıl kendinde buluyor?

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın ünlü taraftar grubu UltrAslan, Younes Belhanda'nın Real Madrid maçında oyundan çıkarken taraftarlara tepki göstermesi sonrası çok sert bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada, "Belhanda, nasıl bir hezeyanın içinde yaşıyor ki Galatasaray taraftarına hakaret edecek cüreti kendinde buluyor?" kısmı dikkat çekti.

    Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynadığı maçta oyundan çıkarken ıslıklanan Younes Belhanda için Galatasaray taraftar grubu UltrAslan'dan açıklama geldi.

    Yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

    Büyük Galatasaray Taraftarı! Dönem dönem stadımıza bir virüs gibi yayılan maç içerisinde kendi futbolcularımızı ıslıklama hastalığının bu sezon yeniden görülmeye başladığını ve Real Madrid maçında şiddetlendiğini şaşkınlıkla takip ediyoruz. Takımın formsuzluğu ve istenen skorların gelmemesi bu protestoları tetikliyor. Ancak geçmişte de gördük ki maç içerisinde bu yaklaşım oynayan oynamayan tüm takımın enerjisini alt üst ettiği gibi GALATASARAY'IMIZA BİR FAYDA SAĞLAMIYOR. Kötü performans üstünden ıslıklar ve protestolar ile, sosyal medyada orantısız linç etmek suretiyle TABİRİ CAİZSE "KELLE ALMAYA" KALKILMASI tüm takımı gerecek, MEVCUT OYUNCULARIN hem PERFORMANSINA hem de DEĞERLERİNE mutlaka ZARAR VERECEKTİR.

    "GALATASARAY GELENEKLERİNDE YOKTUR"

    Galatasaray taraftarı geçmişten bugüne yapacağı protestoları, koyacağı tepkileri en doğru zamanda ve şekilde göstermiş; bunun olumlu sonuçlarını her zaman almıştır. Ancak teker teker isimlerin günah keçisi haline getirilmesi GALATASARAY GELENEKLERİNDE YOKTUR, OLMAMALIDIR. Bütün bu birey odaklı protestoların yanlışlığına olan inancımıza rağmen, çok daha büyük bir YANLIŞA ve AHLAKSIZLIĞA imza atan Younes Belhanda için ayrı bir parantez açmamız gerekiyor!

    UltrAslan'dan Belhanda tepkisi: Galatasaray taraftarına hakaret edecek cüreti nasıl kendinde buluyor?

    "GALATASARAY TARAFTARI BUNU SİNEYE ÇEKER Mİ SANIYORSUNUZ?"

    GALATASARAY TARAFTARI oyundan çıkarken hocasına tavır yapan oyuncuya dahi disiplinsizliği ve otoriteye saygısızlığı nedeniyle katlanmazken, oyundan çıkarken tribünlere açık açık küfürler savuran bir futbolcuyu SİNEYE ÇEKER Mİ SANIYORSUNUZ? 2 yıldır bu taraftarın arka çıktığı, kötü oynadığında dahi alkışladığı, motive ettiği Belhanda, nasıl bir hezeyanın içinde yaşıyor ki Galatasaray taraftarına hakaret edecek cüreti kendinde buluyor? 2 sene şampiyon kadroda yer alan birisi bu lakaytlığı nasıl kendine hak görüyor? Mücadele etmeyen, sorumluluk almaktan kaçan, ciddiyetten uzak görünüm sergileyen Belhanda'nın çenesi kırık bir şekilde ihtiyaç olduğu için fedakarlık yaptığı hepimizin malumu, ama yapmış olduğu bu fedakarlık ona tribünlere ahlaksızlık yaparak yeni bir kriz yaratma hakkı vermez.

    "SAYGISIZLIK YAPAMAZ"

    Giydiğiniz formaya, uğruna mücadele ettiğiniz camiaya, camianın en büyük gücü taraftara hiç bir futbolcu saygısızlık yapamaz! Dünyanın her yerinde arma peşinde koşan, skor ve sonuç ne olursa olsun Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmeye çalışan camiamızın en büyük gücü olan taraftarlara ve tribünlere karşı yapılan bu hadsizlik kabul edilemez! Başta Belhanda olmak üzere her bir futbolcu bu konuda teknik heyetimiz tarafından en net şekilde bilinçlendirilmelidir! Camiamıza yakışmayan bu görüntünün tekrarı yaşanmamalıdır.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Real Madrid Galatasaray Haberler

    Bakmadan Geçme

    Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
    500

    Yorumlar (33)

    KSK li MESUT:

    İki gün sonra, el üstünde tutarlar . Bu conconların mide leri geniş...

    11
    13
    yanıtYanıtla
    gs:

    midesi genis dediklerin bir yerinimi genisletdi genisden soz ediyorsun

    yanıt4
    yanıt3
    BJK:

    ULTRASLANA KATILIYORUM DEFOLSUN GİTSİN , FORMAYA SAYGISI OLAMAYANI YOLLAYACAKSIN

    20
    0
    yanıtYanıtla
    ULTRAKEDİ:

    Neyine katılıyorsun. Sinan Gümüş''ü sadece bunlar Suriyeli dediği için linç edip gitmesini isteyen Ultrakedicikler ağız dolusu küfür eden adamın sadece uyarılmasını istemiş bu nasıl bir omurgasızlık ?

    yanıt7
    yanıt3
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Ultravestilerin zoruna gitmiş xvdhrbdjen:))

    4
    15
    yanıtYanıtla
    Nee:

    Çok feci acı cektigin her halinden belli

    yanıt0
    yanıt0
    ULTRAKEDİ:

    Plastik tribünlerin naylon delikanlılıklarından açıklama. Paratör yaparken neden konuşamadınız açıklama yapamadınız nerde sizin cinconluğunuz ?

    10
    6
    yanıtYanıtla
    1905gs:

    SİNAN GÜMÜŞ OLUNCA KALEMİNİ HEMEN KIRAN ULTRAKEDİCİKLER ŞİMDİ TEKRAR YAŞANMASIN LÜFTEN FALAN DİYOR AHAHAHAHA MİDEYE BAK

    12
    3
    yanıtYanıtla
    snmhf:

    ya rüzgar nereye bunlar oraya küfür ediyo el kol hareketleri yapıyo demekki genişler

    yanıt0
    yanıt0
    ua 34:

    yönetimin ve terimin kOÇu BELHANDAyı bir daha şanlı cimbom formasıyla görmek istemiyoruz

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title