Haberler

Son Dakika: Galatasaray, Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Son dakika: Galatasaray, Alpaslan Öztürk ile Aytaç Kara'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-kırmızılılar, iki futbolcuyla da 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. İmzanın ardından açıklamalarda bulunan Alpaslan, "Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım" dedi.

Galatasaray, Göztepe'den ayrılan Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa'yla yollarını ayıran Aytaç Kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Sarı-kırmızılılar iki futbolcuyla da 3 yıllık sözleşme imzaladı.

"İÇİM KIPIR KIPIR"

Alpaslan Öztürk imza sonrasında ilk açıklamasında, " Galatasaray'ın Avrupa'da kupa aldığı dönemde Hagi, Hagi diye bağırarak topa vuruyorduk. Çok güzel bir duygu, içim kıpır kıpır, heyecanlıyım. Galatasaray gibi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum." dedi.

Son Dakika: Galatasaray, Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı

Son Dakika: Galatasaray, Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı

NE KADAR KAZANACAKLAR?

Galatasaray, 3 yıl sözleşme imzalanan Aytaç Kara'ya senelik 6 milyon TL garanti ücret verileceğini borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılılar 3 senelik mukavele imzalayan Alpaslan Öztürk için ise sırasıyla 5 milyon TL, 5,5 milyon TL ve 6 milyon TL ödeneceğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (1)

ahmet say:

bu sene avrupa kupalarından birşey beklemeyin ligtenden birşey beklemeyin bu sene maç bile izlemeyin lig git gide kalitesizleşiyor

6
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title