Haberler

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

Güncelleme:

Süper Lig'in 23. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer puanını 45'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 37 puan ile 7. sırada kaldı.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, maçın 5. dakikasında Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, 58. dakikada Boateng ve 66. dakikada Vida'nın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra sayısız fırsat yakalayan Beşiktaş, 3. golü bir türlü bulamadı. 90+2. dakikada Trabzonspor'da sahneye bir kez daha Sörloth çıktı ve maçın skorunu belirledi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

BEŞİKTAŞ HAFTAYA ALANYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş 37 puana yükselirken Trabzonspor 45 puana çıktı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

"ÇOK KALİTELİ BİR ORTA GELDİ"

Maç sonunda konuşan Sörloth, "En iyi performansımızı gösterdiğimizi söyleyemeyiz. Beşiktaş baskılı başladı. Günün sonunda 1 puanı almayı başardık. 2. golde inanılmaz mutluydum, çok kaliteli bir orta geldi, golü attığımda inanılmaz mutluydum." dedi.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

BEŞİKTAŞ 14 MAÇ SONRA BERABERE KALDI

Beşiktaş, Süper Lig'de 14 maç sonra rakibiyle berabere kaldı. Ligin 8. haftasında MKE Ankaragücü ile deplasmanda 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, Trabzonspor mücadelesini ise 2-2 beraberlikle tamamladı. Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile evinde yaptığı karşılaşmadan da aynı skorla ayrıldı.

Beşiktaş, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı

2020 BEŞİKTAŞ İÇİN İYİ GEÇMİYOR

Beşiktaş, 2020 yılında şu ana kadar istediği sonuçları alamadı. Bu yılın ilk bölümünde ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 8 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlı takım, bunların sadece ikisini kazanabildi. Bir karşılaşmayı berabere tamamlayan Beşiktaş, 5 kez mağlup oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Trabzonspor Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (43)

OKU BAKIYIIIIIM:

SAMPIYON T R A B Z O N S P O O O O O O O R. . . . . . !

8
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

T. S PAÇAYI YIRTTIN. AMA BİRGÜN DAYINIZLA BERABER TÜMDEN GİDECENİZ

3
7
yanıtYanıtla
Fanatik:

İhtiyar sen o günleri göremiyecen ne yazıkki !!!

yanıt5
yanıt1
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan ihtiyar beynin hücre yenilenmesini yıllar önce unuttu seni kim ciddiye alır mal:))

yanıt5
yanıt2
team system:

Coşkun ÇAKIROĞLU sen ciddiye alıp cevap yazmışsın ya malda demişsin !

yanıt0
yanıt0
Hukuk:

Ucuz aldığımız sörloth bizi lider yapıyor ama bizim yöneticilerimiz öküz olduğu için onu satın almak akıllarına gelmiyor.

3
5
yanıtYanıtla
kartalım:

süper sergennnnnnnnnnnnnnnnn yalçınnnnnnnnnnnnnnn ve süper öğrencileri 2-2 canınız sağolsun süper oyun

6
2
yanıtYanıtla
Adil..:

A spor yorumcularından iki üçü BJK nın yediği golde faul yok diyor . . . Ama diyor sırtından hafif bir temas var diyorlar . . . Arkadan itmek , vurmak , çekmek Ada''m yerle bir olmuş. . futbol kaidelerinde ne yazdığını bilmiyorlar. . Yorumcu olmuşlar. . İşde herkes işine Nasıl geliyor öyle . . Yazık. . ?Oysa hakem topa bakıyor rakip topa dokunmuş diye yorum yapıyor. Amaaa arkadan Ada''ma öyle bir elleriyle bir teması varki Ada''m yüz üstü yere seriliyor. . Gören yok , , ?

2
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yatın kalkın dua edin bu ülkede TRABZONSPOR beşiktaş maçları oluyorda millet biraz futbol izliyor,beşiktaş sezonun en iyi futbolunu oynadı,2 banko oynayan en formda adamımız obi mikel ve wakayeme olmamasına rağmen,İnönü gibi bir deplasmanda o baskıda 1 puan çıkarttık gayet iyi

5
1
yanıtYanıtla
Bu ne:

Trabzon 3 puanı, Beşiktaş farkı kaçırdı. İlginç bir maç oldu

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title