Haberler

Sisten Dolayı Uçağı İptal Olan Galatasaraylı Taraftarlar Maça Yetişecek

Güncelleme:

Türk Hava Yolları, sis nedeniyle geç saate alınan uçakta Galatasaraylı taraftarların bulunması sebebiyle, taraftarların maça yetişebilmesi için saat 19.00'da kalkacak uçağın saatini 15.00'e çekti.

İstanbul'daki sisten dolayı Portekiz uçak seferinin iptal olmasıyla bu ülkeye gidemeyen Galatasaraylı taraftarlar, maç sonunda takımı almaya gidecek uçağın kalkış saatinin erkene alınmasıyla Benfica maçını tribünden izleyebilecek.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda deplasmanda Benfica ile karşılaşacak Galatasaray'ı tribünden desteklemek için Portekiz'e uçak ile gitmeye hazırlanan sarı-kırmızılı taraftarlar, sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleşen yoğun sisten dolayı gidememişti. Daha sonra bugün için başka bir uçuş olmayacağının açıklanmasının ardından taraftarlara sevindirici bir haber geldi.

UÇAK SAATİ 15.00'E ÇEKİLDİ

Türk Hava Yolları'na ait 1905 seferli bir uçak maç sonunda Galatasaray kafilesini almak için saat 19.00'da boş olarak İstanbul'dan hareket edecekti. Yönetim daha sonra karar değiştirerek, uçağın gidiş saatini 15.00'e çekti ve taraftarlarla birlikte başka yolcu da alıp Portekiz'e hareket etti.

10 kişilik gruptan oluşan taraftarlar TSİ 23.00'de Estadio da Luz Stadyumu'nda oynanacak Benfica - Galatasaray maçına yetişmiş olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Portekiz İstanbul Benfica Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

Basak Ulu:

Enteresan 2011 Mart''da Japonya''da nukleer felaketten kacmaya calisirken, diger ulke havayollari vatandaslarini ucretsiz tasirken THY internette surekli kopan biletleme sistemine her geri giriste fiyat yukseltiyordu. . . Ne kadar dusunceli davranmislar taraftar mac kaciracak diye. . . Tebrikler. .

10
0
yanıtYanıtla
..:

Boş yapma devam et

yanıt0
yanıt2
DİŞİ KARTAL ASLI:

YANDAŞ TAKIM OLUNCA YAPARLAR. BEŞİKTAŞIM OLSAYDI HER TÜRLÜ ZORLUĞU ŞIKARIRLARDI.

1
8
yanıtYanıtla
SPORA SİYÂSET HAYIR:

yine durum aynı YAPAY ZEKA sadece yeni model son sistem cep telefonların, da yok şekilde yukarıda olduğu gibi insanların, da YAPAY ZEKA olanı varmış. . , , sormak lazım Beşiktaş üst üstte lig şampiyonu olurken YANDAŞ Takımıydı. , hiç 1 kurum kuruluş Takımlara zorluk çıkarmaz sizin gibi her durumu siyasete alet edenler kendileri zorluk çıkarır umarım ANLADINIZ. . , ,

yanıt0
yanıt0
DİŞİ KARTAL ASLI:

BUNLAR BAYA KOYU G. S. Lİ. İYİ DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE TAKIMININ YANINDALAR. KENDİLERİDE BİLİYOR FARK YİYİP GELECEKLER AMA HALA DÜNYANIN PARASINI VERİP GİDİYORLAR. HELAL OLSUN SAYGI DUYARIM. PARALARI ARAPLARA YEDİRMEKTEN İYİDİR. PORTEKİZİ GİDİP GÖRMÜŞ OLACAKLAR.

1
5
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Aslan aslan can aslan

4
2
yanıtYanıtla
KSK Li MESUT:

Bide üstüne para veriyolar. Waaayy be eee. Bunlar harbiden kamil... :)

4
1
yanıtYanıtla
Muro 1:

COK BUYUK BIRSEY SANKI EL TOP PESINDE KOSAR PARA YAPAR AVANAKLARDA ONLARIN PESINDE KOSAR DEEEEEEH KUHEYLAN DEEEEEH

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title