Haberler
Güncelleme:

Serhat Akın'dan Hasan Ali Kaldırım'a Sert Sözler: Hayrola Birader

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın Twitch yayınında, "İç sahada puan kayıplarının sebebi taraftar tepkisi" diyen Hasan Ali'ye, "Hayrola birader, Fenerbahçe'de oynuyorsun yat kalk dua et" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

GÖKHAN:

NE KADAR BOŞ İNSANSIN SEN SERHAT AKIN

6
13
yanıtYanıtla
koçanalı:

gündem yapmaya çalışıyorlar ama ınanın mılletın umrunda degıl. dolar 5 lıra euro 6 lıra benzın 6 lıra olmus, daha neler neler saymakla bıtmez, ınsanlar ıftarda sahurda ne yıcezın derdınde sızın gıbı mılyon dolarlar kazanmadı bu mıllet uc kurus ıcın çalışıp didiniyor sanane kardesım adamın formasından taraftarından sen işine bak.

13
1
yanıtYanıtla
Uyanık OL:

Dolar operasyonu 2. bir ''''gezi'''' dir. Sınır ötesi harekat olduğu yani ülke neredeyse savaş durumundayken bile doların durumu ortadayken şu anda hiç bir askeri ekonomik olay yokken doların birden bire bu kadar artması manidar değil mi? Önümüz seçim tabiki bunu atlamayalım .

yanıt0
yanıt0
ünal özer:

futbol bitti sen bittin, spor adamlığı yok zira adam değilmişsin şovmenlik desen nouma senden önde orda da beceriksizsin, şimdi de fenerbahçede top oynayanlarımıza mı saldıracaksın yapma, otur video çek fenomen ol bırak top işlerini

4
6
yanıtYanıtla
Bu ne:

Hasan ali hem efendi hem profesyoneldir. Ayrıca asla kötü bir sol bek değil. Siteminde haklılık payı var. Bu sezonun en büyük hayal kırıklığı fener taraftarıdır. Ben istanbulda yaşasam iyi gün kötü gün demem, hep desteklerim.

3
6
yanıtYanıtla
Bbb:

SAna noluyo birader

4
4
yanıtYanıtla
KARTAL PENÇESİ:

bi susmadın boş herif

2
3
yanıtYanıtla
hasan ali:

hayırsa hayır bi bidonda bize ayır

4
0
yanıtYanıtla
kral ALEX:

YOKSA BASKA TAKIMDA OYNIYAMAZA PTT 1 LİG FUTBOLCUSU

2
1
yanıtYanıtla
Cim bom:

Abi yerinde kalıcı olmak istiyorsun

2
1
yanıtYanıtla
grean tea:

vurun abalıya. vurun hemen taraftara. hasan ali değil yalnız çok yerde durum böyle. kendi becerisizliklerini ya hakeme ya taraftara atarlar. Serhat Akın çok güzel demiş. Fener taraftarı anadolu taraftarıdır. Anadolu yakasındadır. o zaman gelmeyecektin Hasan ali Fenere veya futbolu bırakacaktın.

2
0
yanıtYanıtla
CERRAHPAŞALI:

HAYIRA BELEDİYE EL ATTI KARDEŞ

1
1
yanıtYanıtla
EFSANEM:

YAW MEDYA MAYMUNU OLMAK ISTIYORSAN ONCE DİKSİYOUNU DUZELT. KONUSABILSEN BELKI HEDEFINE ULASIRSIN . . . MEDYA MAYMUNU ADAYI SENI. . . .

1
0
yanıtYanıtla
zor dostum:

doğru söylemiş serhat akın sen işine bak.adam gibi oynamadık demeyin taraftara yüklenin.bütün kulüplere ve futbolculara sesleniyorum taraftar olmassa ne kulüp nede takımlar olur.yani futbolcuyum diyenler.ekmeğinizi taraftar veriyor.taraftarı ağzınıza almadan önce abdest alın.annayan annadı......

1
0
yanıtYanıtla
thekurd:

bence tehokres primci habere cıkacagını biliyordu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title