Haberler

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı açıkladı: Yarın takımla antrenmana çıkıyorum

Güncelleme:

Beşiktaş'ın her konuda anlaşma sağladığı Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık'a yarın takımla birlikte antrenmana çıkacağını söyledi.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Candaş Tolga Işık, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ın ilk sözlerini aktardı. Işık Twitter hesabından "Az önce Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'la konuştum, 'Her konuda anlaştık. Yarın ilk antrenmana çıkıyorum... Başta büyük Beşiktaş taraftarı olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Birlikte göreceğimiz daha çok güzel günler olacak inşallah' dedi." paylaşımında bulundu.

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ı açıkladı: Yarın takımla antrenmana çıkıyorum

SERGEN, ANTRENÖRLÜK KARİYERİNE DE BEŞİKTAŞ'TA BAŞLADI

Futbol kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan ve uzun yıllar futbolcu olarak siyah-beyazlı ekibe hizmet eden Sergen Yalçın, teknik direktörlük kariyerine de yine Kara Kartal'ın altyapısında görev yaparak başladı. 47 yaşındaki teknik adam, 2009-2010 yıllarında siyah-beyazlı takımın altyapısında çeşitli kademelerde antrenör olarak görev aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Candaş Tolga Işık Sergen Yalçın Beşiktaş Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (21)

IHTIYAR:

5-10 mac idare eder, avrupa ligine bir ihtimal gidersiniz

4
7
yanıtYanıtla
Dhshshs:

2 ay sonra kovulur

5
6
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

açık konuşmak gerekirse bu mutluluk uzun sürmeyecek gibi hissediyorum. sergen yalçın''dan bir cacık olmaz. ahanda bu da burada dursun!

1
8
yanıtYanıtla
düşünen insan:

çok kaliteli çok yetenekli bir futbolcuydu teknik direktörlüğü de iyi fakat çok uzun gitmeyecek gibi. . .

3
4
yanıtYanıtla
BJK:

enbüyük futbolcu olduğun kadar büyük beşiktaş taraftarınında sergenisin şimdi yap şu işi hep bizimle kal kıral

6
0
yanıtYanıtla
FENERLİ OLMAK AYRICALIKTIR:

Takımı komple at yarışlarına götürür bu adam ( ! ). . . . Şaka bir yana : Sergen iş yapar . Hayırlı olsun .

5
1
yanıtYanıtla
fv:

Sergeni ben de severim de çocuk ne yapsın

yanıt0
yanıt0
EMEKLI GAZETECI:

HAYIRLI OLSUN iki TARAFADA. . . TÜRKIYE KAZANIR TÜRK FUTBOLU KAZANIR. CAMIANIN SEVDIGI Biri OLMASI EN BÜYÜK GÜCÜ/ SILAHI. . BASARILAR SERGEN. . ! FANATIK GALATASARAYLI.

3
1
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar :

BİRTEK SANA CEVAP VERİYORUM.. SAĞOLASIN TEŞEKKÜRLER... BİR BEŞİKTAŞLI OLARAK FATİH HOCAYI ÇOK SEVİYORUM. SİZ DE O HOCANIN KIYMETİNİ BİLİN.. SAYGILAR...!!

yanıt0
yanıt1
Deve:

Valiz götürmene gerek yok. Nasıl olsa bir bahane bulup haftaya döneceksin puahahaha

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title