Haberler

Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi!

Güncelleme:

İtalya'da 2017 yılında tecavüz suçundan 9 yıl hapis cezası alan Robinho, Medipol Başakşehir'in Roma ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almadı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Roma ile karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, yıldız oyuncusu Robinho'yu İtalya'ya götürmedi. Brezilyalı futbolcunun Çizme'ye götürülmemesiyle ilgili olarak İtalyan basını, flaş bir iddiada bulundu.

9 YIL HAPİS CEZASI ALDI

İtalya'da hakkında çıkan bir mahkeme kararı nedeniyle Robinho, kendini kadrodan çıkardığı ve İtalya'ya gitmediği öğrenildi. Robinho için İtalyan yargısı, 2017'de tecavüz suçundan dokuz yıl hapis cezası kararı vermişti. Yıldız futbolcunun bu mahkeme kararına itiraz ettiği ancak bunun henüz hükme kavuşmadığı için, riske girmek istemeyerek ülkeye ayak basmamayı tercih ettiği belirtildi.

Robinho hapse girmemek için Roma'ya gitmedi!

2013'TE İTALYA'DAN AYRILDI

İtalyanlar, Başakşehirli futbolcunun bu yüzden başına gelecek bir olumsuzluğu önlemek adına kulübüyle anlaşarak, Çizme'ye gitmediğini dile getirdiler. O dönem Milan'da forma giyen Robinho'nun 2013'te yaşanan olayın ardından İtalya'dan ayrıldığı, o tarihten sonra da ülkeye uğramadığı hatırlatıldı. Robinho Milan'dan sonra Brezilya'da Santos ve Atletico Mineiro, Çin'de Guangzhou Evergrande, Türkiye'de Sivasspor ve Başakşehir formaları giymişti.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Robinho İtalya Roma Haberler

500

Yorumlar (7)

.:

5-6 rahat yerler

3
1
yanıtYanıtla
CANMEN:

UMARIM ISALLAH BASARILI DöNERLER. . . VE NIYE OLMASIN. . . KI BIZIM BüYüKLERE AZ KöK SöKDüRMEDILER. . .

yanıt0
yanıt1
Kenan:

Böyle bir cezası varsa bu sapığın burda ne işi var

2
0
yanıtYanıtla
fısıltııı:

vayy ırzcı robii vaayyy

2
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

GAYET MANTIKLI. . . .

0
1
yanıtYanıtla
AkbilEzzikDillenciBahceSehir:

NEREDE Bi Sappig Varsa Alir

1
0
yanıtYanıtla
Burçin:

Doğru haber olabilir, geçmişinden öyle futbolcu çok . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title