Haberler

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Ligin En Kötü Futbol Oynayan Takımı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe, ligin en kötü futbol oynayan takımı. Ersun Yanal'a ben bir şey demiyorum, bu gamsız takımı yönetmek zor olmalı." dedi.

Süper Ligin 29. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV ekranlarında değerlendirdi. Dilmen, "Alanyaspor: 1 Harun Tekin: 0. Fenerbahçe, ligin en kötü futbol oynayan takımı. Ersun Yanal'a ben bir şey demiyorum, bu gamsız takımı yönetmek zor olmalı." diye konuştu.

"FENERBAHÇE'Yİ ELEŞTİRMEKTEN YORULDUM"

Dilmen, " Fenerbahçe'yi eleştirmekten sıkıldım artık. Dinleyenler de sıkılmıştır. Fenerbahçe 1-0'lık skora şükretsin, Fenerbahçeli olmayanlar da 5-0 bitmediği için üzülsünler. Aykut hoca ile devam edilmesinde fayda vardı." dedi.

"FENERBAHÇE'DE KURTARICI OLARAK ANELKA GİRİYORDU OYUNA"

Dilmen, "Fenerbahçe'de yedek kulübesinden kurtarıcı Anelka giriyordu oyuna. Orta sahada 10-15 gol atan Deivid, ortada Appiah, Aurelio oynuyordu. Savunmada her sezon 5-6 gol atan Luciano, Lugano vardı. Sol beki Roberto Carlos'tu... Neredeeen nereye geldi bu takım?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (35)

TFF:

Galatasarayın son maçında emre akbabanın pozisyonu kırmızı kart değil çünkü rakibin kafası kopmadı o yüzden faul bile değil. He bu arada Fenerbahçe kollanıyor hakemler tarafından çünkü 14. sırada ama kollanmayan 6s 2. sırada :))

8
11
yanıtYanıtla
ua:

önünden ye dilenci kardeş

yanıt6
yanıt4
38:

herkes hakettiği yerde koçum önce futbol unuza bak sonra kaçıncı sırada olduğunu düşün fenerin o futboluyla orda olması bile bir mucize

yanıt2
yanıt1
CAN DEP:

Hani sen degilmidin Sezonun ikinci yarisinda Fb ilk yedinin icine girer hata ilk beste olabilir ne oldu Ridvan efendi..

12
1
yanıtYanıtla
CimBom:

Fark var.. Biri Şampiyonluğa koşuyor diğer Kümeye Seninle benim aramda kocaman bir fark var

10
1
yanıtYanıtla
kartal:

Fener düşşe de birinci lige renk gelse. . . Hem böylece dişine göre rakiplerle daha başa baş oynar. . Burdaki takımlar feneve bir kaç tık fazla

7
2
yanıtYanıtla
Ağa:

Aziz başkan Nerdeyse 25 Sene başkanlık yaptı, Bu süre zarfında takım hep Şampiyonluğa oynadı. Ben taraftarım ve Takımın iyi ve kaliteli Futbolculardan oluşmasını ve Seyir zevki yüksek olmasını isterim. Bana ne Clübün borcu varmış, Şu varmış bu varmış, Milyonlarca taraftarı olan bir takımı bu hale getiren ALİ KOÇ dur. Bende çok seviyor ve başa gelmesini istedim ama Elindekileri gönderip, Sonrasında 15 işe yaramaz futbolcuyu ben almadım. Sonuç ortada.

8
0
yanıtYanıtla
ibb:

bu adamı sevmem ama cok haklı soylemıs nerden nereye dıye

7
1
yanıtYanıtla
sarı seyit:

Esas istifa etmesi gereken FB yönetimidir futbolu az çok takip eden insanlar ersun yanal bişey yapamaz her takımda başarısız bir grup holganın bağırmasıyla hoca alanlar utansın Yılmaz Vuralda güzel konuşur ama icraat yok küme düşürmediği takım yok gibi şimdi seyirci Vural diye bağırsa yönetim vuralımı alacak. . .

4
3
yanıtYanıtla
ADAM:

Son paragrafta saydığı ''müthiş'' oyuncuların nasıl alındığı çıkmadı mı ortaya? Hepsi olmayan paralarla, ipoteklerle alınmış oyuncular. Bazı şampiyonluklar da şaibeli. Altın çağınız o günlerdi, artık rüyanızda görürsünüz

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title