Haberler

Rıdvan Dilmen'den TRT'de olay el hareketi! Durumu toparlamaya çalıştı

Güncelleme:

TRT ekranlarında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı el hareketi büyük tepki çekti. Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki hakem yönetimiyle ilgili konuşurken "Tak! 2 maç ceza" ifadesiyle birlikte el hareketi yapan Dilmen'e sosyal medyada eleştiri yağdı. Yaptığı hareketi hemen düzelten Dilmen, "Şöyle yapayım da millet yanlış anlamasın" dedi.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük'le 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından TRT ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen'in yaptığı el hareketi gündeme oturdu.

"MİLLET YANLIŞ ANLAMASIN"

Fenerbahçe-Beşiktaş maçındaki hakem yönetiminden bahsederken "Tak! 2 maç ceza" ifadesiyle birlikte el hareketi yaptı. Yaptığı hareketi hemen düzelten Dilmen, "Şöyle yapayım da millet yanlış anlamasın" dedi. Devlet kanalında böyle bir hareket yaptığı için sosyal medyada eleştirilerin merkezine oturan ünlü yorumcu, hakkında yapılan binlerce paylaşımın ardından gündemin zirvesine oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen TRT Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

x girilmez:

sözde muhalefet lideri yapmış şoka girmemişte rıdvan yapınca mı şok oldular

26
11
yanıtYanıtla
Atakum:

Bu ülkenin Meclisinde sözde muhalefet lideri yaptı bu hareketi. Hayırdır rıdvan yapmişsa ne olmuş. Tabi Rıdvan tarafını açıkladı ya dokundu ellammm

21
5
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Adam mine oya gelinim ne pişirdi programı yapmıyor ki. İnsanın kendi doğal hali ile yaptığı durumları hiç normal göremiyorsunuz. Yüzde yüzü erkek izleyici potansiyelli bir programda normal tepkisini ortaya koyuyor.

20
4
yanıtYanıtla
TATE:

Rıdvan muhalefete göz kırpıyor sanırım :)

21
3
yanıtYanıtla
Tarık Ziya:

Memlekette örneği mi yok.

14
3
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Bir oyun kimildan öğrendi.

13
1
yanıtYanıtla
serhat karakaş:

Hiç sevmiyorum şu adamı!

2
5
yanıtYanıtla
Yusuf Yaşar:

Devletin tvsinde yapılmış diye bu hareketi kınayanlar millet meclisinde kilicdaroglunun yaptigini görmezden gelmişlerdi.

5
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Helal olsun doğrusunu söyledi yaptı

1
0
yanıtYanıtla
mojo risin:

Fenerbahçe iki maç kazansın..hemen yüzde elli ye düşürür Trabzonspor un şampiyonluk şansını:))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title