Haberler

Rıdvan Dilmen'den kaleci Altay için eleştiri: Çamaşır asıyor

Güncelleme:

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, % 100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Denizlispor'u 2-1 yendiği maçı değerlendirdi. Dilmen, sarı lacivertli ekibin kalecisi Altay'ı eleştirirken Vedat Muriqi'i övdü.

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Denizlispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Dilmen sarı lacivertli ekibin kaleci Altay ve Vedat Muriqi için önemli açıklamalar yaptı.

"KALECİ ÇAMAŞIR ASIYOR"

Dilmen kaleci Altay için yaptığı açıklamada, "Ozan ve Tolga'nın formlarını yukarı doğru taşıması takımın performansını arttırdı. En önemli silah ise Vedat Muriqi. Fenerbahçe'nin 3-4 yıldır süregelen bir durumu var. Bugün kalesine gelen şut sıfır... Kaleci çamaşır asıyor, boşa çıkıyor gereksiz bir şekilde, neden çıkarsın yani! Ve ne oluyor, rakibini oyuna sokuyor skor olarak. Fenerbahçe'nin organize yediği gol neredeyse yok. Genelde bireysel hatalardan gol yiyor." eleştirisinde bulundu.

Rıdvan Dilmen'den kaleci Altay için eleştiri: Çamaşır asıyor

"FENERBAHÇE POZİSYON VERMEDİ"

Fenerbahçe'nin oyununu da değerlendiren Dilmen, "Fenerbahçe ekonomik oynamak zorundaydı. Sol beki Hasan Ali, stoperi Serdar Aziz. Hep ağır sakatlıklardan döndüler. Sonuç? Sıfır pozisyon. Kaleci Altay'ın boşa çıkmasıyla yenilen gol var. Hasan Ali Kaldırım geldi. Serdar Aziz stoper. Garry Rodrigues geldi. Stoper ve sol bek sakatlıktan döndü. Pozisyon vermediler. Bu takımın da pozisyon vermemesi gerekiyordu zaten." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Denizlispor Fenerbahçe Altay Haberler

500

Yorumlar (44)

Gslii:

Emrenin golden önceki faulunude söyleseydin keşke,,

10
22
yanıtYanıtla
YAKUP:

dokunmadı ki niye faul olsun

yanıt15
yanıt6
aho aga:

hiç utanmadan bunumu yazıyosun 6SLİİ geçen seneki çirkef şampiyonluğunuzu hangi hakemlere borçlusunuz acaba?

yanıt14
yanıt4
kamboyalı:

keşke göZünle izleseydin maçı.

yanıt9
yanıt3
kara gece:

fb nin 1. golünde faul var. penaltı verilmdei denizlinin gusto a kırmızı çıkmadı. hakem fb yti kolladı hep. skandal

yanıt2
yanıt1
maho aga:

he he unutmadık kadıköyda hakeminiz palanıyık ın nasıl vara gitmeyip faulden golü verip sizi küme düşmekten kurtardığını. yada dünkü aydınus un 2-2 lik maçtaki taçtan gollerinizi. çirkeflikle kümede kaldınız. alınteri o alınteri hakemlerde hata yapar deyip gs nin çalınan puanlarını da söyle

yanıt3
yanıt2
dd:

aldı yine hakem sayesinde

6
10
yanıtYanıtla
mem:

hakem 2- denizlispor 1 . . .

5
8
yanıtYanıtla
Gavara:

Bu ülkenin en iyi kalecisi Trabzonspordaki Uğurcan bunu anladık. Zaten altay bile kendini kıyaslamıyor onunla, Trabzonspordan teklif alınca o varken ben oynayamam orada deyip şikelibahçeli sirke gitti

4
5
yanıtYanıtla
efe şen:

hayır degil

yanıt0
yanıt1
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title