Haberler

Real Başkanı Perez'in ses kaydında çarpıcı Mesut Özil detayı: Jet kiralar, kız arkadaşıyla ilişkiye girmeye giderdi

Güncelleme:

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in ortaya çıkan ses kaydından detaylar gelmeye devam ediyor. Kulübün efsane futbolcuları Raul ve Casillas'la ilgili ağır ifadelerin olduğu ses kaydında Mesut Özil'le ilgili kısım dikkat çekti. Özil'in Madrid'e transfer olduktan sonra kız arkadaşından ayrıldığını ve İtalyan bir modelle sevgili olduğunu söyleyen Perez, "Özel jet kiralar, kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girer ve geri dönerdi" ifadelerini kullandı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in El Confidencial gazetesi tarafından ortaya çıkarılan ses kayıtları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Real Madrid'in ikonik futbolcularına demediğini bırakmayan Perez'in Mesut Özil'le ilgili de konuştuğu ortaya çıktı.

Florentino Perez ses kaydında Mesut Özil'le ilgili şu ifadeleri kullanıyor:

"KIZ ARKADAŞINI MILANO'DAN BİR MODELLE DEĞİŞTİRDİ"

"Mesut Özil Madrid'e geldiğinde kız arkadaşını Milano'dan bir modelle değiştirdi. Sonra Mourinho ona o modelin tüm Inter ve Milan kadrosuyla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi

"MADRID'I HEMEN KEŞFETTİ"

Özil geldiğinde 21 yaşındaydı, bir kız arkadaşı vardı ancak Madrid'i hemen keşfetti ve yaşam tarzını değiştirdi. Kız arkadaşını şutladı, İtalyan modelle birlikte olmaya başladı. Özel jet kiralar, kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girer ve geri dönerdi."

(SPORX)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Florentino Perez Mesut Özil Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Halil Habib:

Mesut turkiyeyi seçti diye turkiyede futbol oynamamak icin çamur atın karalama kampanyası ama biz mesutu yedirtmeyiz

90
219
yanıtYanıtla
Serkan JAN:

Mesut Türkiye yi seçmedi parayı seçti. Türkiyeyi seçmiş olsaydı zamanında milli takımı seçerdi. Real den ayrılalı yıllar olmuş. Zaten Real Madrid başkanının işi gücü yokta Mesut Türkiye ye gitti diye karalama yapacak. Mesut önce top oynasın Türkiye de bir şeyler yapsın. Yoksa kaybolup gider..

30
13
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Mesudu çekemeyenler saldırıya geçmiş yine erkek adam gaylan değil hiç değilse

15
23
yanıtYanıtla
Murat yılmaz :

Parası var yapar bizene bundan.

15
18
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Serkan sen olsan sende parayı secerdin boş konuşma

6
7
yanıtYanıtla
Ozgr Krdmn:

Sana ne arkadaş! El âlemin dön bağından

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title