Haberler

Ortahisar Belediye Başkanı'ndan maç sonu olay sözler: Şikeci Fener

Güncelleme:

Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçın ardından Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, "Yenilgiyi hazmedemeyen şikeci Fener'in Başkan Yardımcısı Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyeti'ni küçük düşürmeye çalışıyor. Sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç'a dön bir bak" paylaşımında bulundu.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 yendi. Bordo-mavili takıma galibiyeti getiren golleri Sörloth ve Novak kaydetti. Maçın ardından konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, stada girişte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik protestolara ilişkin "Girişteki tatsızlıklar hakikatten üzücüydü ama çok büyük, abartıldığı kadar bir şey olmadı. İstanbul Emniyetini gönülden tebrik ediyorum, çünkü mumla arar olduk. Orada olaylara nasıl hakim olduklarını, pozisyon doğmadan nasıl bitirdiklerini bildiğimiz, yaşadığımız için, burada çok basit şeyler idare edilemedi. Adeta daha önceden hazırlanmış taraftara çanak tutuldu. Orada bir yetersizlik vardı ve bunun üzüntüsünü yaşıyoruz." yorumunda bulundu.

"ŞİKE DÖNEMİ SONA ERDİ ARTIK BAHANENİZ KALMADI"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de Özsoy'un açıklamaları sonrası Twitter'dan olay bir paylaşımda bulundu. Genç, "Yenilgiyi hazmedemeyen Şikeci Fener'in başkan yrd Semih Özsoy beyefendi Trabzon Emniyetini küçük düşürmeye çalışıyor. Sen önce ortamı geren başkanın Ali Koç'a dön bir bak. Şike dönemi sona erdi artık bahaneniz kalmadı.Trabzon Emniyetimizi yürekten kutluyorum. En büyük Trabzonspor" ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli taraftarlar da bu paylaşım sonrasında Genç'e sert tepki gösterdi.

İşte o paylaşım:

Ortahisar Belediye Başkanı'ndan maç sonu olay sözler: Şikeci Fener

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Özsoy Trabzonspor Ortahisar Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (58)

RUHI-BJK:

Trabzonspor a sempatimiz vardı ama kaybolmak üzere. . . sıktı artık. . . biraz da konuşalım şikeci dediğin sezon 2011 sezonu. . Trabzon o sezon Buca deplasmanında son dakikada 2-1 öne geçti. . . bir o golü izle bakalım. . normal bir gol mü? . . . bana göre başka işlerin döndüğü bir goldü. . . o sezon neden sadece Fener dinlendi ? . . Buca deplasmanında Trabzonun attığı 2. gol normal değildir. . . . desteği mesteği arkanıza aldınız anladık ama yeter. .

41
18
yanıtYanıtla
Ultra Aslan:

Şikebahçenin küçük biraderi sekiztasli

yanıt14
yanıt23
LAZİNGER:

RUHSUZ BJK HAKEMİN GOL ATTIĞI MAÇLARINIZ VAR SEN Bİ SUS

yanıt11
yanıt14
Murat:

O sezon orta sahadan gol yiyen mimi cuper alınan Sivas kalecisinin yediklerini hatırlıyabiliyormusun. Lil yarısı 3 1 bu anın önde olduğu ikinci yarıda bucanın gel ta dediği fener maçını hatırlıyormusun. Yok işinize geleni hatırlarsınız siz.

yanıt5
yanıt5
Serkan:

La lazkafası Murat Trabzon son hafta Krabük e 4 tane döşerken biz Sivas ile zor maç yaptık. Orta sahadan gol yemiş abartıya bak o Korcan o gün kaç tane golü önledi bunları da söylesene dingil.

yanıt9
yanıt3
beyinüs:

belediyenin başganı sen görevini yap. . binaları kontrol et. . imara uygun mu yapılıyo. . sanane maçtan. .

39
14
yanıtYanıtla
3 CCC ama Osmanlı:

Ona bakarsa hapı yutar. Neredeysememlekette sağlam bina yok gardaş

yanıt4
yanıt1
Kebapçı selo:

Başkan seninde partininde sonu yakın. O gün geldiğinde arkasına saklanacak kimse bulamayacaksın.

26
9
yanıtYanıtla
D.Karadenizli:

Senden Belediye başkanı falan olmaz, sen önce oturduğun o koltuğun ağırlığını bil, hadsizlik yapmana gerek yok, sırtınızı dayamışsınız sağlam yere, süründüğünüz günleride göreceğiz bekleyin.

25
9
yanıtYanıtla
sibiryali:

allah senin cezani versin ancak siz boyle galip gelirsiniz sikecinin hasi sizsiniz

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title