Haberler

Necip Uysal'dan sakatlanan Dorukhan'a: Ne oldu lan

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alanyaspor'u yendiği maçta gözyaşları içinde sahayı terk eden Dorukhan üzüntü yaratmıştı. Kenarda ısınan Necip'in ise önünde sedyede yatan Dorukhan'a "Ne oldu lan" diye sorması izleyenleri şaşırtırken, sosyal medyada da çok konuşuldu.

Beşiktaş'ın Alanyaspor'u evinde 2-0 mağlup ettiği maçta siyah beyazlı ekibin genç oyuncusu Dorukhan'ın dizi dönmüştü. Genç oyuncu gözyaşları içinde sahayı terk ederken, takım arkadaşı Necip Uysal ile aralarında geçen diyalog ise geceye damga vurdu.

Beşiktaş, Süper Lig'de Alanyaspor'u evinde yenerek 4 hafta aradan sonra galibiyet alarak nefes almıştı. Ancak Dorukhan'ın yaşadığı sakatlık galibiyet sevincinin önüne geçmişti. Genç oyuncu takım arkadaşı Vida ile çarpıştığı pozisyon sonrasında sedyeyle oyunu terk etti. Dorukhan'ın 4 ay sahalardan uzak kalması beklenirken, oyuncu ile Necip arasında geçen diyalog çok konuşuldu.

Necip Uysal'dan sakatlanan Dorukhan'a: Ne oldu lan

NECİP'DEN DORUKHAN'A: NE OLDU LAN

Mücadeleye yedek başlayan Necip Uysal kenarda ısırnırken önünde sedye ile Dorukhan Toköz geçti. Arkadaşının durumunu merak eden siyah-beyazlı Kaptan'ın tepkisi yayıncı kuruluş mikrofonlarına yansıdı. Necip, sedyedeki Dorukhan'a "Ne oldu lan Dorukhan" diyerek son durumunu sordu. Maçın canlı yayınına yansıyan bu soru özellikle sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Sosyal Medya Necip Uysal Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (23)

BJK''li ANTİ CİMBOŞ:

6 saray medyası işte. . !

26
14
yanıtYanıtla
gslli.. anti kara karga:

nolacak sekiz taşlı hazımsız taraftar yorumu böle olur

yanıt6
yanıt22
ADANALI:

ULA GS NİN . . . NEYSE. BU HABERDEN DE TUTUP GS Yİ SUÇLAYAN CAHİLE NE ANLATSAM BOŞ SENİ ELİME VERSELER YİNE ADAM OLMAZSIN HIRPALANDIĞINLA KALIRSIN. SENİ BEN BİLE ADAM EDEMEM DÜŞÜN ARTIK AHVALİNİ

yanıt1
yanıt4
MTT:

Siz bunu gündem yapmaya çalışıyorsunuz! O ikisinin arasındaki muhabbet, bu kadar da özellerine girmeyin futbolcuların. Geçmiş olsun Dorukhan ve Beşiktaş'' a. . .

28
3
yanıtYanıtla
dav:

Özel ne lan

yanıt3
yanıt2
MECZUP:

Abi olduğu için samimiyetinden soruyor adamın suçu ne abartmayı seviyorsunuz

22
1
yanıtYanıtla
ziyaa:

Ne var lan bunda , bakın ben de lan dedim. Arkadaş arasında olur böyle konuşmalar abartmaya gerek yok.

18
1
yanıtYanıtla
Eren:

Neresi ilginç lan bunun aralarındaki samimiyet arkadaşlar arasında olur

17
2
yanıtYanıtla
MECZUP:

ABİ OLARAK SAMİMİYETİNDEN SORUYOR ADAMIN SUÇU NE ABARTMAYA BAYILIR BİZİM MİLLLET

16
1
yanıtYanıtla
onur:

şu necip de futbolcuyum dıyorya daha ne dıyım

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title