Haberler

    Ncaa'de Şampiyon Villanova Wildcast

    merikan Üniversite Sporları Federasyonu (NCAA) Erkekler Basketbol Ligi'nin finalinde Villanova Wildcats, Michigan Wolverines'i 79-62 mağlup ederek şampiyon oldu.

    ABD erkekler kolej basketbolunda bu sezon 35 galibiyet, 4 mağlubiyet  elde eden ve en son 2016 yılında şampiyon olan Villanova Üniversitesi, bu sezon  33 galibiyet, 7 yenilgi alan ve 1989'dan bu yana ilk şampiyonluğunu arayan  Michigan Üniversitesi ile San Antonio kentindeki Alamodome Stadı'nda karşı  karşıya geldi.
    İlk yarıyı 37-28 önde tamamlayan Villanova, ikinci yarıda da  üstünlüğünü koruyarak maçtan 79-62 galip ayrıldı. Bu skorla Villanova Wildcars,  son 3 sezonda ikinci ve tarihindeki üçüncü şampiyonluğunu elde etti.
    Maça yedek başlamasına rağmen 37 dakikada 31 sayı, 5 ribaunt, 3 asist  ve 2 blok üreten Villanova'nın ikinci sınıf öğrencisi Donte DiVincenzo, NCAA  Erkekler Basketbol Ligi Dörtlü Final maçlarının "Öne Çıkan Oyuncusu" ödülüne  layık görüldü.
    Michigan Üniversitesinde ise dördüncü sınıf öğrencisi Muhammed Ali  Abdur-Rahman'ın 23 sayılık performansı mağlubiyete engel olamadı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri San Antonio Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title