Haberler

Son dakika haberleri | Eşref Apak ve Özlem Becerek, Avrupa Atmalar Kupası'nda altın madalya kazandı

Güncelleme:

Son dakika haberler... Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Atmalar Kupası'nın ilk gününde 39 yaşındaki Eşref Apak ve genç sporcu Özlem Becerek altın madalya kazanırken, Emel Dereli bronz madalya elde etti.

Hırvatistan'ın Split kentinde düzenlenen Avrupa Atmalar Kupası'nın ilk gününde 39 yaşındaki Eşref Apak ve genç sporcu Özlem Becerek altın madalya kazanırken, Emel Dereli bronz madalya elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonunun açıklamasına göre, bu yıl pandemi nedeniyle gecikmeli yapılan Avrupa Atmalar Kupası'nın ilk gününde çekiç atmada Eşref Apak, 23 yaş altı kadınlar disk atmada ise Özlem Becerek şampiyonluğuna ulaştı.

Çekiç atmada beşinci olimpiyat deneyimine hazırlanan Eşref Apak, 75.99'luk derecesiyle adını zirveye yazdırdı. Dört dünya şampiyonluğu bulunan Polonyalı Pawel Fajdek ve eski olimpiyat şampiyonu Krisztian Pars'ın da olduğu güçlü rakiplerini geride bırakan Eşref, kariyerinde ilk kez bu kupada altın madalya aldı. Eşref, Avrupa Atmalar Kupası'nda daha önce birer gümüş ve bronz madalya elde etmişti.

Aynı yarışmada yer alan bir başka Tokyo yolcusu Özkan Baltacı ise 72.98 ile müsabakayı yedinci sırada tamamladı.

23 yaş altı kadınlar disk atmada favori olarak gösterilen Özlem Becerek, 57.02'lik dereceyle kürsünün zirvesine çıktı. Yarışmayı en yakın rakibinin 1 metre 54 santimetre önünde kazanan Özlem, kariyerine Avrupa Kupası şampiyonluğunu da ekledi.

Emel Dereli'den bronz madalya

Kadınlar gülle atmada yarışan Emel Dereli, son beş sezon içindeki en iyi grafiğini çizerek bronz madalya kazandı.

Emel, 18.29'luk dereceyle üçüncü olurken, 18.50'lik olimpiyat barajını geçemese de sıralamada şansını biraz daha yükseltti.

Kaynak: AA / Spor

Hırvatistan Eşref Apak Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title