Haberler

    MHK, Özgür Yankaya ve Hakan Ceylan'ın sözleşmesini feshedecek

    Güncelleme:

    Beşiktaş-Denizlispor maçında verdikleri yanlış kararlar nedeniyle büyük eleştiri alan orta hakem Özgür Yankaya ve VAR hakemi Hakan Ceylan'ın sözleşmelerinin feshedileceği iddia edildi.

    Beşiktaş'ın geçen hafta Denizlispor'u 1-0 yendiği maçta Mustafa Yumlu'nun ceza alanında Diaby'nin suratına eliyle vurmasına penaltı vermeyen ve Sackey'nin Diaby'ye yaptığı sert faule kırmızı kart çıkarmayan hakem Özgür Yankaya ile kendisini uyarmadığı belirtilen VAR hakemi Hakan Ceylan, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından kızağa alındı.

    BİR ALT KADEMEYE DÜŞÜRÜLECEK

    MHK'nın uzun süre maç vermeyi düşünmediği iki hakem ancak sezon sonuna doğru önemsiz karşılaşmalarda görev alacak. Yankaya ve Ceylan'ın sezon bitiminde de bir alt kademeye düşürüleceği belirtildi.

    MHK, Özgür Yankaya ve Hakan Ceylan'ın sözleşmesini feshedecek

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Merkez Hakem Kurulu Mustafa Yumlu Denizlispor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (80)

    GADDAR:

    DİKKATİNİZİ ÇEKTİYSE, GALATASARAY'' I DOĞRAYAN HİÇ BİR HAKEME DOKUNMUYORLAR. . . FB VE 8JK NİN CANINI YAKAN HAKEMLERİN DE İPİNİ ÇEKİYORLAR !!! KASAP DEMİRÖREN GİTTİ, NİHAT ÖZDEMİR DE GS Yİ DOĞRAMAYA DEVAM EDİYOR !!!

    44
    72
    yanıtYanıtla
    BEŞİKTAŞ JK:

    GADDAR RUMUZLU BÜLENT YILDIRIM HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYON. G. SARAYIN ÇOCUĞU EYYAMCI BÜLENT YILDIRIM HAKKINDA

    yanıt16
    yanıt9
    alpbjk ye:

    bjk 1 gs 0. c. çakır çatır çatır doğradı gs yi. olmayan faulden golü attı bjk. vidanın eline devam dedi. verdiği penaltıyı korkudan geri aldı. gs konya uydurma penaltı gs nin çalınan 2 puanı. Bildiri yayınlayan bjk ve fb hakemlerde hata yapar. gs 2 fb 2. gs nin çalınan 2 puanu. fb 1 gs 1. gs nin çaınan 2 puanı faulden gol ve tekme yiyin linnes. . gider bu liste.

    yanıt11
    yanıt28
    yasir:

    Yıllardır lehine en fazla karar verilen takım cincon. Geçen hafta rize maçındaki ele penaltı verildi. Daha barizi fener antalya maçında verilmedi.

    yanıt29
    yanıt10
    Abdullah karatas:

    Sizin her şampiyonluğunuz hakemler sayesind at gözlüğünü bi çıkarda sağa sola bir bak

    yanıt18
    yanıt8
    yasir:

    cinconlara yardım ve yataklık yapan, yıllarca hakem camiasında kümelenmiş bir topluluk acilen temizlenmesi gerekiyor. Ali Koç''un söylediği gibi sayın savcılarımız inceleme başlatması gerekiyor.

    17
    10
    yanıtYanıtla
    1234:

    Allahın adaleti var bir gün fenerin ne olduğu çıkıcak ortaya

    yanıt2
    yanıt2
    FORZA BEŞİKTAŞ:

    Allah büyük sırtnız yere gelmeyecek. benim aklım hala almıyor. . Bjk- denizli maçında Diabynin pozisyonuna nasıl kırmızı kart vermedi. . Yahu sen satılmışsın. Biz alıştık artık hak hukuk yenmesine. Ama gün gelecek Feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş. . Ölsün diye dua edeceksiniz !

    16
    10
    yanıtYanıtla
    The flawless:

    fxbahçe ye her maç bedavadan 2 penaltı rakiplerine her maç kırmızı kart veren sarı lacivertli ali palabıyık da bu listeye eklenmelidir. İşte o kadar.

    15
    8
    yanıtYanıtla
    ee bu kadar:

    Galatasaray, geçen yıl Konya maçında ki penaltı pozisyonundan sonra veryansın etmişti. Başta Fikret Orman olmak üzere bütün takımlar hakemleri koruyarak bildiri yayınlamış tı. ne oldu ? keser döndü, sap döndü,

    7
    10
    yanıtYanıtla
    Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title