Haberler

Mevlüt Erdinç'ten Ersun Yanal'a: Yedek kalmaktan memnun değilim

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer edilen Mevlüt Erdinç, Ersun Yanal ile görüştü. Deneyimli golcünün, "Problem çıkarmak istemiyorum ama kulübede oturmaktan da memnun değilim" dediği öğrenildi.

ABD'de bulunan Hasan Ali Kaldırım'ın da yer almadığı idman öncesi Ersun Yanal futbolcularıyla toplantı yaparken, "Derbinin ardından Antalya maçını kazanmamız gerekirdi. On puanlık kayıp hiç hoş değil" sözleriyle hayal kırıklığını ifade etti.

MEVLÜT FORMA İSTİYOR

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Şu ana kadar sadece 22 dakika görev alabilen Mevlüt Erdinç, Ersun Yanal'la görüştü. Vedat Muriç'in gölgesinde kalan tecrübeli golcü, kendisini gayet formda hissettiğini belirterek "Problem çıkarmak istemiyorum ama kulübede oturmaktan da memnun değilim" dedi.

VOLKAN DEMİREL ÇALIŞIYOR

Öncelikli hedefi biran önce lisans edinip kulübede yer almak olan Volkan Demirel, Avrupa turuna çıktı. Liverpool, R. Madrid, Bayern, Manchester City gibi kulüplerin antrenmanlarını izleyecek olan Volkan'ın uzun vadeli hedefi ise F.Bahçe teknik direktörlüğü.

Mevlüt Erdinç'ten Ersun Yanal'a: Yedek kalmaktan memnun değilim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Mevlüt Erdinç Ersun Yanal Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları
500

Yorumlar (14)

POLAT:

ADAM HAKLI HAKEMSİZ MAÇ ALAMIYORSUNUZ KİM OYNASA FARK ETMEZ

17
21
yanıtYanıtla
lea:

haklı tabi kariyeri giresun ve rizeden öte gidemeyen bir adamın yedeği olsam bende üzülürüm.

17
11
yanıtYanıtla
EMOXX:

ben galatasaraylıyım fakat bu kamil başakşehirde bile yedekti zaten muriqi varken senimi oynatsun adam ne özelliğin var , hız desen hız yok kafa desen kafa yok standart bir forvetsin otur oturduğun yerde

24
1
yanıtYanıtla
karakartal:

PSG yi destekleyeceğine kendi takımında performansına baksaydın yedek kalmazdın Mevlut.

14
5
yanıtYanıtla
sdaw:

Vedat muriqiye futbolcu diyen boş insandır. Falcaoya artık futbolcu diyen dandik işnsandır. Burak yılmaza karakter diyen yumuşaktır. Gerçeklerle yüzleş değişik ırk. Nasılş bir ırk bu anlamadım. Lanetlendik sanırım

4
12
yanıtYanıtla
mehmet:

GS aleyhine bikaç tweet daha at, belki ali baban ilk 11 başlatır :D

13
2
yanıtYanıtla
RECEP:

SIRANI BEKLE KARDEŞ BURASI FENERBAHÇE ZATEN SEN YEDEK SANTRFOR DİYE ALINDIN.

6
5
yanıtYanıtla
BILOCAN:

VOLKAN DEMİRELDEN ANTRENÖR OLMAZ, , ONDAN SADECE AMİGO OLUR

8
2
yanıtYanıtla
mem:

Adam haklı! hakem son maçta vedat ı kırmızı kartla atsaydı çocuk ilk 11 de başlayacaktı haftaya! bırak kırmızıyı sarı bile vermedi!

3
6
yanıtYanıtla
SERDAR:

ADAM HAKLI FORMA SANSI VERMESI LAZIM MEVLUT COK DENEYIMLI ERSUN HOCAAAAAAAAAAA

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title