Haberler

Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti

Güncelleme:

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe için sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Vedat Muriqi'in ardından Mevlüt Erdinç ile de anlaşma sağlayan sarı lacivertli ekip, Süper Lig'den ikinci golcüsünü de kadrosuna kattı.

2 YILLIK ANLAŞMA

Bonservis bedeli ödemeden 2 yıllık anlaşma sağlanan 32 yaşındaki futbolcu, sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Kontrollerin ardından da resmi sözleşmeyi imzalayan Mevlüt Erdinç transferinin 1-2 saat içinde açıklanması bekleniyor.

Deneyimli golcünün Fenerbahçe'den yıllık 1,2 milyon euro maaş alacağı öğrenildi. Mevlüt Erdinç, geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla çıktığı 27 resmi maçta 14 gol atıp, 3 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mevlüt Erdinç Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (28)

cio:

HEPİNİZİ ÜST ÜSTE KOYUP ŞAMPİYON FENER YAZDIRACAĞIZ !!!!!!

24
15
yanıtYanıtla
GSLİMETİN:

İYİ SEÇİM MEVLUT İÇİN EN AZ 3 4 PENALTIDA SEN KULANIRSIN FENERESYONDA

10
20
yanıtYanıtla
fffbbb:

yazıklar olsun geldıgı yerde bıle kadroda yer bulamayan mevlütü yenı transfer dıye sunuyor sayın koç ayıptır bu kadar kandırmaca olmaz yuh olsun yönetıme …. . ılk yarı bıtyor transfer yok. . . . . bız herkezden onde olmamız lazım küme düşüyorduk. . . .

14
14
yanıtYanıtla
FURKAN:

ÇÖP

19
6
yanıtYanıtla
cemal uzun:

töbe ne mevlütmüş 2006 yıllarında fransada oynuyodu. şimdi almış fenerbahce nekadar düştün be fenerbahce yazık sana yazık cok yazık istersen van hoydonkuda getirtelim olurmu zayıflar. bide ali koç gelince millet sandıki ucurcak siz onu cem uzanmı sandınız adam cebnizdeki parayı cekti be

16
6
yanıtYanıtla
ziyaa:

Sıradan bir futbolcu niye aldılar anlamadım

14
3
yanıtYanıtla
CAN:

BU LİG BÜYLE ASLANI KEDİYE BOĞDURUR BU KEDİYİ ALDI FENERESYON

8
9
yanıtYanıtla
Eskibirfenerli:

500 bine galatasaray almasın diye bu kadar para vermeye gerek var mıydı ? Sahada kazanamayan ali kuzu masa oyunları saha dışı taktikler menajer işleri ile ilerliyor fenerbahçe nin başını yakmazsa iyi bu adam !

7
9
yanıtYanıtla
son:

sen bırak ali baskani falcao ne oldu fransızlar salatsaraya salatalık verip gondermisler

yanıt1
yanıt0
Oluklu:

Bırak versinler hacı batsınlar

yanıt1
yanıt0
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title