Haberler

Mesut Özil'e Amerika'dan sürpriz talip

Güncelleme:

İngiliz temsilcisi Arsenal forması giyen Mesut Özil için sürpriz bir transfer iddiası geldi.

ESPN'de yer alan habere göre; Rooney'i Derby Coutny'e gönderen MLS ekibi DC United, onun boşluğunu Mesut Özil ile doldurmak istiyor.

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren DC United yetkilileri futbolcuyu ocak ayında kadrosuna katmak istiyor. Londra'da uğradığı bıçaklı saldırı sonrası büyük bir şok yaşayan Türk asıllı Alman futbolcunun ayrılık kararına sıcak baktığı bildirildi.

FENERBAHÇE DEVREDE AMA...

Haberde ayrıca; Arsenal'de haftalık 350 bin sterlin kazanan Mesut Özil ile Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ancak yüksek maaşı sebebiyle şu an için bu transferin imkansız olduğu belirtildi.

Özil, Arsenal'e 2013 senesinde Real Madrid'den 47 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilmişti. Oyuncu geçtiğimiz sezon ligde 24 maça çıkarken 5 gol atıp 2 asist yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Londra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500

Yorumlar (7)

YETMİŞÜÇ:

Mesut 9 canlı mısın gebermedin gittin. sonradan olma yan sanayi çakma Türk

0
22
yanıtYanıtla
dışın değil için güzel olsun şu:

TÜRKİYE YE GELSENE KARDEŞİM YA EN AZINDAN TÜRK MİLLİ TAKIMINDA OYNA ALLAH KURAN AŞKINA YA ÜÇ GÜNLÜK YALANCI DÜNYA KİMSEYE KALMAZ

6
2
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

MESUT ALLAH SENİN BELANI VERSİN

1
5
yanıtYanıtla
Alaman Canavari:

Mesut kadesim Allah razi olsun senden simdiye kadar hep güzel kararlar aldin devam et böyle . . seni seviyoruz. .

6
0
yanıtYanıtla
efe can:

fener 35 den önce alamaz

3
1
yanıtYanıtla
clever:

350 bin sterlin diyor ulan kim bırakıp türkiyeye gelir millet 1000 sterline razı

3
0
yanıtYanıtla
Irfan:

Tam isabet, Amerikaya git sefani cek, hayirli olsun, Allah seni korusun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title